Hei, ja tervetuloa!

Hei, ja tervetuloa! Olet siis saapunut yksityisponini Indie’s Glitterin sivuille. Toivon, että viihdyt, ja käyt myös uudelleen, joten kerron hieman sivuista. Poni on tehty 3.9.07. Indie asustaa tallilla nimeltä Serpentines, jonne löydät klikkaamalla muuta sivun banneria. Jos Indie alkoi kiinnostaa, niin käyppä katsomassa linkistä Indie's Glitter. Toivon myös, että kommentoit vieraskirjaamme.
Minä siis olen Rosie, Indien omistaja. Muistuttaisin teitä vielä siitä, että poni on täysin virtiuaalinen, eikä sitä ole oikeasti olemassa. Hmm.. Mitäköhän tässä voisi vielä sanoa.. Yritän kisata Indiellä aika paljon, eniten yritän päästä jaoksien alaisiin kisoihin. Indie on innokas hyppääjä, joten painotan varmaan hieman enemmän esteisiin, tosin kyllä aion koulussakin kisata. Astutus kyselyitä voi mieluusti lähettää, ei minulla mitään sitä vastaan ole, että Indiestä tulisi isä!
Indielle ei ainakaan näiltä näkymin oteta hoitajaa, mutta jos kirjoitat oikein pitkiä tarinoita, ja hoidat todella aktiivisesti, niin voin harkita.
♥ Rosie (VRL-5974 SeRa) ja Indie

2.10.
Vaihdoin nyt sitten jo hieman aikaisemmin tälläisen talvileiskan. Kuvissa kun sattui olemaan Indie..
Layout © Noora, Eternity World & photo © Christiane Slawik, Slawik.com1