Ravitalli Danone


   Etusivu    Ravurit    Kasvatus    Esittely    Toiminta    Vieraskirja


Ravitalli Danone perustettiin vuoden 2005 tammikuussa 19. päivänä. Talli muodostui tuolloin yhdestä siivestä,jossa oli vain 6 karsina paikkaa kilpahevosille. Kesällä -05 Danonea laajennettiin ja syntyi yksi uusi osasto,varsoille. Varsojen talli sijaitsee hieman kauempana itse raviradasta ja ratatallista. Tallin yhteyteen rakennettiin myös pihatto varsoja varten. Kilpahevosille on tällä hetkellä karsinapaikkoja 12 hevoselle. Talli on usein kokonaan täynnä.

Ensimmäinen hevonen joka astui jalallaan Danonen maille oli Imperial Lover , joka vaikuttaa nykyään siitosoriina. Ollin ansiosta Danone sai huomiota ravimaailmassa. Ensimmäiset suomenhevoset olivat SIR Noidan Haamu sekä nyt jo kuollut Calvaron Kiitotähti.

Danonen tontilla on 1000m ravirata ja 900m hiittisuora sekä paljon metsälenkkejä. Talvisin voi ajaa järven jäällä ja kesäisin hevosia uittaa vedessä. Tarhat ovat tilavia ja hyväpohjaisia,niitä on paljon,jotta kaikki hevoset pääsevät ulos yhtäaikaa. Kesäisin hevoset pääsevät suurille laitumille viettämään ansaittua kesälomaa.

1 1 1