RAVIRATA

Raviratamme on 1000 metriä pitkä hiekkarata. Radan keskellä komeilee kaunis nurmikenttä.
Parkkipaikkoja löytyy noin tuhat, jospa joskus saataisiin suurkisojakin järjestettyäkin? ;>
Valjastuskatoksiakin löytyy 75kpl. Lisäksi paikkoja hevosautoille on reilusti.
Totohalli sijaitsee radan etusuoralla. Halli on suuri, wc:itä on monen monia ja kioskikin löytyy.
Raviradalta matkaa tallille syntyy 100m.
Lämmitellä hevosia voi pienellä metsälenkillä tai radan välittömässä läheisyydessä hiekkapohjaisella radalla (10x10) sekä tietysti raviradallamme lähtöjen välissä.


TALLI

Tallistamme löytyy yhteensä 40 karsinapaikkaa hevosille. Karsinoista 30 on 4x4m ja 10 3x3m. Lisäksi tallistamme löytyy suuri lato jossa on luonnollisesti heinät ja kaurat sekä purut sekä varasto jossa säilytämme hevostemme valjaita ja kärryjä yms. Huomaathan että myymme varusteita hevosille!

Ympäristöä: Tallimme välittömässä läheisyydessä on 25 suurta tarhaa jossa 10 on pelkkiä peltotarhoja ja 15 löytyy peltoa ja metsää. Kahdesta tarhasta löytyy pihatto. Tarhoissa hevosilla on säilörehua tarjolla niin paljon kuin ne vain haluavat ja jaksavat syödä. Tallin yhteydestämme löytyy myös ratsastuskenttä, ja jokainen hevonen koulutetaan myös ratsunhommiin, ei huippu hyppääjäksi eikä vaativaA:n kouluratsuksi, vaan sellaiseksi perusteet osaavaksi polleksi. Joten sitten vanhuudenpäivillä yleensä hevosillamme vain ratsastellaan peruskunnon ylläpitämiseksi. Maastoja löytyy tallimme läheisyydestä 10km ajettavia polkuja, joilta pääsee ratsastaen vielä 5km pidemmälle.


Layoutin kuvat © Hippola/Jukka Niskanen


1