Amybrella
Vierailethan myös yhteistyötallillamme Nyleremissä ja ystävyystalleillamme Flamourissa ja Kielletyssä.Jonathan
e-mail
MSN

guestbook
Tervetuloa Amybrellaan!

Olemme muuttaneet!
Uusi osoite on http://www.freewebs.com/amybrella.
Amybrellalla on nyt kaksi omistajaa (kiireideni takia); minä Jonathan, sekä Sophie.


Amybrella on aloittanut 15.08.2003 serkkuni omistuksessa (USAssa). Hän jaksoikin pitää sitä reilut kaksi vuotta, kunnes aika ei enää riittänyt. Mutta koska hän ei halunnut heittää tallia pois, antoi hän sen minun omistukseeni 01.04.2006. Tämän myötä talli sai uuden osoitteen (avattiin 20.04.2006) ja ulkoasun. Näin talli saa mahdollisuuden jatkaa toimintaansa. Mutta edessä on rankka taival. Täysin uusi manner odottaa valloitustamme; Eurooppa. Toivottavasti tämänkin mantereen puolella Amybrellalla on mahdollisuuksia pärjätä. Amerikan manner tulee kaipaamaan meitä suurina miniature hevosten ja arabien kasvattajana. Kiitokset heille kannatuksestamme!

Tutkiskeltuani Suomen virtuualimaailmaa huomasin että, arabien suosio ei ole kovin suuri kaikilla tahoilla. Tämän vuoksi arabien kasvatus tulee todennäköisimmin jäämään. Sen sijaan miniature hevoset nousevat suurempaan asemaan. Toista kasvatusrotua mietittiin pitkään ja lopulta päädyimme amerikanponeihin.

Tulemme kohtaamaan monia vaikeuksia matkallamme tuntemattomaan. Ensimmäisenä ongelmana on kilpaileminen. Suomessa kilpaileminen kun eroaa huimasti Amerikan vauhdikkaista Online laukka- ja poolopeleistä. Useimpiin kilpailuihin pitää osallistua viimeistään edellisenä päivänä ennen kilpailuja. Tulokset arvotaan ja kaikki on kiinni arpaonnesta. Tällä mennään ja koitetaan pärjätä!

Jonathan [VRL-1147]

[Huomaathan että koska tulen Usasta en luonnollisestikaan puhu äidinkielenäni suomea. Tästä johtuen osa sivuilla esiintyvästä tekstistä saattaa olla virheellistä ja sisältää kirjoitusvirheitä. Pääasiassa Sophie on tarkistanut tekstin minulle ennen julkaisemista. Päivitykset osuuden tekstejä ei pääasiassa ole korjattu / ei korjata.]