SeRa - Serpentinesin RatsastajatEtusivu      Jäseneksi      Jäsenet      Toiminta      Muuta


Huom! Seuraa on alettu taas päivittää aktiivisemmin, joten haluan kaikilta seuralaisilta varmistuksen, että olette vielä mukana. Lähetän teille jäsenkirjeet, ja kun niihin vastaatte olette samalla mukana (:

Tervetuloa virtuaalisen seuran, Serpentinesin Ratsastajien, sivuille. Seura, lyhyemmin SeRa, toimii Serpentinesin tiloissa, ja se on aloitettu keväällä 2007. SeRa on myös VRL:n alainen seura. Serpentinesin Ratsastajat järjestää silloin tällöin kisoja ja valmennuksia, kisoissa on yleensä pari luokkaa avoinna vain SeRalaisille. Jäseniä otamme näin alkuun 30, ja kaikki jäsenet voivat rekisteröidä myös tallinsa SeRan alaisuuteen.
Syksy alkaa olla jo pitkällä, mikä näkyy seurassa kisatapahtumana! Kisaviikonlopun, 27.-28.10, aikana pidetään este-ja koulukisat, joissa on varmasti sopiva luokka jokaiselle. Esteitä kisataan lauantaina ja koulua sunnuntaina. Kummassakin lajissa on pari luokkaa vain SeRalaisille, elikkä osallistumaan vain (; Tarkemmin sivulla toiminta.

- erica. [VRL-2978, SeRa]

- Vieraskirja


Päivitykset:
Tulossa siis kisaviikonloppu 27.-28.10.07, johon kuuluvat sekä este että koulukisat. Estekisoissa tilaa on enää kahdessa pienimmässä luokassa, koulukisoihin mahtuu vielä jokaiseen luokkaan (:

Free Web CounterCopyt: Lay: erica., otsikon kuva: FreeFoto, tekstit: erica.