Muutama yksityiskohta:Viereiset kuvat ovat kaikki esimerkkejä Pojat -rompun erinomaisesta sisällöstä.
Kaikki kuvat on sovittetu vähintään 600X800 resoluutiolle. Eli katsellesa kuvia tällä resoluutiolla kuvat täyttävät koko ruudun. Kuvien tarkkuus on korkea ja keskimäärin kuvan koko onkin yli 60kt, joka takaa hyvän kuvanlaadun. Kuvien katselua helpottamaan mukana tulee ACD-kuvankatseluohjelma, jonka ilmaisversio tekee kuvien selaamisesta ja katselusta vaivatonta. Yhdellä napin painalluksella pääset siirtymään kuvasta toiseen. Et siis tule pettymään tai turhautumaan ostetttuasi Pojat -rompun.

Esimerkkejä videopätkistä tällä sivulla ei ole, niiden suuren koon vuoksi. Äänelliset videopätkät ovat mpg-formaatissa ja mukana tuleva Windows Media Player 7 takaa hyvän katsottavuuden. Kiihottavaa katsottavaa on noin tunniksi.

Pojat -rompun sisältää myös laajan ja korkea laatuisen kokoelma eri mallien kansioista. Varmasti löydät suosikkisi heidän joukostaan!

TEKIJÄN OIKEUDET:
Pojat -rompun sisältö on kerätty internetistä ja saatu vastaan lahjoituksina. Kaikki kuvat ovat siten vapaasti jaettavissa. Koko Pojat -roppua ei kuitenkaan kokonnaisuutena saa levittää ja sen kopioiminen on kieletty. Rompun sisältämät ohjelmat ovat rekisteröimättömiä koeversioita, joiden jakaminen on sallittua. (Ohjelmat toimivat ilman rekisteröitymistä.)

TILAA HETI!!