Kilpailut // Astutukset // Kasvatit
Pohjapiirros // Yhteistyö // Vieraskirja
Maili: lilian@jippii.fi
Stable Lilian lopettaa arabialaisten kasvatuksen, ja hevoset myydään.
Osalle hevosista olen etsinyt itse kodin kavereideni talleilta ja jokusen saatan pitää itselläni yksityisenä.
Aikaisemmin ilmoitin myyväni osan hevosista mutta nyt myyntiin tulee lisää hevosia.
KÄYKÄÄ
Tähtisumussa.
love:
Lilian
Hevoset joita EN myy:
Dixmeria of The Lilian ox
Lilian's Little Coctail ox
Lilian's Classic Gentleman ox
Lilian's Triangel ox

Myynnissä:

Muista lukea myyntiehdot TÄÄLTÄ
t. Lilian's Carmenia ox MYYTY uusi sivu
t.
Starfish of The Lilian ox MYYTY uusi sivu
t.
Corinna of The Lilian ox MYYTY uusi sivu
o.
Dixreme of The Lilian ox MYYTY uusi sivu
t.
E.L. Ramona's Gistel ox MYYTY uusi sivu
o.
Supreme MYYTY uusi sivu
t.
Lonely Angel ox (Ex Om?? jos ei ota varattu Heinzu)
t.
D.D. Dark Mystery MYYTY uusi sivu
t.
Lilian's Physical Charm ox MYYTY uusi sivu
t.
Lilian's Lucia ox
t.
Domina of The Lilian ox MYYTY uusi sivu
t.
Princess Afrodite ox (varattu annikalle, jos sivun osoite ei minulla 10.2. mennessä myydään toiselle)
o.
Lilian's Falco ox MYYTY uusi sivu
o.
Dark Picture of The Lilian ox MYYTY uusi sivu

Päivityksiä & Ilmoituksi
a

24.12.2004 Pienennän tallin toimintaa ja suurinosa hevosista on myynnissä, vain joitain kasvattejani jätän itselleni.. Lisäksi ostanb ehkä muutaman puoliverisen tai arabialaisen, tai ehkäpä ponin ja rupean kasvattamaan risteytys poneja arabien lisäksi.. saa nyt nähdä, mutta muutoksia toimintaan on siis luvassa, mutta rakkaat arabit pysyvät silti edelleen mukana kuvioissa :). Kisa toimintaa olisi vuonna 2005 tarkoitus järjestää enemmän kuin tänä vuonna, ja siis myös mahdollisimman paljon eri lajeja, vaikkakin laukkakisat ja ravit jäävät vähemmälle koska emme omista ravi rataa, mutta esteitä, koulua, kenttää, westerniä, näyttelyitä, ratsastusleikkejä... ja ehdotuksia lisää vieraskirjaan vaan :)
30.11.2004 Estekilpailun tulokset tulleet!! Onnea voittajille.
4.11.2004 Uusi ulkoasu on valmis! Ja Tähtisumu siipikin on valmistunut, joten kaikki on taas kunnossa. Kaiken tämän kunniaksi olemme Tähtisumun omistajan Saran kanssa pitää yhteiset Estekilpailut 30.11.2004, kaikki mukaan osallistumaan!
Muutama kasvatti on tullut takaisin koska ne ostanut talli paloi. Valitettavasti eräs kasvateistani, Lilian's Daarmix jr. ox kuoli siinä tallipalossa. :( Takaisin tulivat tammat Lilian's Physical Charm ox ja Lilian's Lucia ox, nämä tammat ovat uudelleen myynnissä ja niitä saa kysellä.
9.9.2004 Tulokset tulivat! anteeksi pieni viivästys.. :)
24.8.2004 Kilpailuihin kaivataan vielä osallistujia! Muutma varsa on syntynyt ja tein muutenkin vähän yleispäivityksiä.. kisa osallistujat lisätty!
3.8.2004 Ilo uutisia, Triangel on saanut hoitajan! Tervetuloa ~Sipuli~! Järjestän KILPAILUT ja lajina on näyttelyt. Kaikki vaan osallistumaan!
3.8.2004 Hevoset sivu uudistettu! astutukset päivitetty. Pohja piirros uusittu ja tarhaus listat pohjiksen alla.
9.7.2004 Pitkästä aikaa päivitys, ja näin kesällä ei päivityksiä ole usein koska loma-aikataunuli on melkoisen kiireinen, mutta yritän aina päivittää kun vain voin. Hepoisia on osallistunut eräisiin estekisoihin.
Olemme saaneet myös uuden upean yhteistyö tallin, Arabisiittola Angelique!
23.5.2004 Lonely, Affa, Reme ja Gista olivat Siittola Great horsessa kisoissa kanssani ja Affan kanssa ylsimme ensimmäiselle sijalle, Lonelyn kanssa 5, Gistan kanssa 8 ja Remen kanssa 12.
Päivitys, pitkästä aikaa, on ollut oikeassa elämässä kiireitä joten on netissä olo jäänyt vähemmälle, mutta nyt päivittelin, hevosten kisakalenterit on päivitetty, ystävyys tallit lisätty, Muuta astutus laitettu astutuskirjaan :) Hevosi edelleen myynnissä 3kpl ja yksi varattavissa. Kaksi nuorta kasvatti tammaa, yksi vanhempi kasvatti ori ja yksi lämminverinen.
24.4.2004 Kisojen tulokset ovatkin tulleet jo tänään! Käy tarkistamassa sijoituksesi ja katso voititko juuri sinä Stbale Lilianin koulumestarin tai Stable Lilianin Poni koulumestarin tittelin!
Tänään Syntyi Photosmartin varsa, hiukan etuajassa mutta täysin kunnossa. Mamma ja vaavi voivat hyvin. Varsa sai nimekseen Dark Picture of The Lilian ox, isä Darey Devil ox.
Lilian's Carmenia ox on saanut kuvan!
23.4.2004 Osa hevosista myydään! Käyppäs katsomassa myytäviä ja jos sinulle sopiva hevonen löytyy niin toimi hevoset sivulla annetuiden ohjeiden mukaan. kisojen tulokset tulevat siis huomenna tai ylihuomenna, riippuen miten minulla on aikaa :)
Osa hevosita osallistui Stable Destinyn koulukisoihin ja toivon että pärjätään :)
Tallilla muutama uusi varsa. Suloinen tamma ja komea oripoika.
22.4.2004 Vielä on muutama päivä aikaa osallistua kisoihin! tulokset tulevat näillä näkymin 25. päivä.
13.4.2004 Kisa osallistumisia laitettu :) Vielä mahtuu! 120cm luokan osallistuja määrä on nostettu 20 ratsukkoon!
11.4.2004 Järjestämme Hiidenhirnun kanssa kilpailut 23.4.2004!
Kaikki vaan osallistumaan! Kutsu kisat linkistä!
9.4.2004 Muutamia pieniä virheitä korjattu. Kisoihin kaikki vaan osallistumaan! Tällä kertaa ratkotaan Stable Lilianin Estemestarin sekä Stable Lilianin Poni Estemestarin titteli :)
30.3.2004 ULKOASU VAIHTUI!
Hevosia oli Pihlajan virtuaalikylässä kisoissa ja hyvin meni, ruusuke saaliina 3 sinivalkoista(!), 1 valkoinen, 1 keltainen ja 1 vihreä (vihreä annettiin kaikille 6sijoittuneille ja huonommille), eli hyvin meni!
Tallin hevoset pitävät nyt kisataukoa, ainakin tammat. "Vanhat"tammat (jotka eivät ole kasvatteja) pyritään kaikki astuttamaan, muutama on jo astutettu, ja oreja etsitään kuumeisesti.
Tämä hevosten kisatauko ei mitenkään vaikuta tallin kisoihin
!
1