STEVEN PIENAAR

Steven Pienaar is de eerste speler van Ajax1 die afkomstig is van Ajax Capetown.

 

INTERVIEW MET STEVEN PIENAAR

 

 

 

 

De Steven Pienaar fan site is weer nieuw leven ingeblazen!!!
Na het lezen van Staanplaats uit het Parool van 19-2-2003 (een altijd leuke column over Ajax) werd ik er aan herinnerd dat ik deze site weer eens moest updaten... vanaf nu dus weer een Steven Pienaar site met een Pienaar met dreads.

Des te lovender was Cruijff over Steven Pienaar. Cruijff noemde de Zuid-Afrikaan zelfs de beste van het veld, aan de kant van Ajax. Dat is goed voor de pr van de schaduwspits. Eindelijk is er erkenning. Prima zaak nu de contractonderhandelingen in een impasse zijn geraakt.
Maar met goede woorden van Cruijff alleen ben je er nog niet. Je hebt als speler ten minste nog een paar goede fansites nodig om kritische bestuursleden tegenwoordig een beetje te overtuigen. Daar zal Pienaar aan moeten werken.
Op www.stevenpienaar.tk wordt nog net verteld dat Pienaar een glansrol had tegen Arsenal, maar meer ook niet. Het enige nieuws verder is dat vanaf nu ook alles over Jelle van Damme op de site te volgen is. Www.oocities.com/stevenpienaar/ is al een jaar niet meer bijgewerkt. De speler heeft nog niet eens dreads op de foto. En dit terwijl meer dan tien sites over Zlatan schrijven dat hij tegen FC Utrecht weer zal pieken.

JORRIT SMINK
Het Parool, 19-2-2003

 

Contact webmaster


 

 

 

1