DHS CLUB - Enkratna priložnost za zaslužek z delom na Internetu!

DHS Club je edinstven mednarodni internet potrošniški klub, ki omogoča, da imate kot VIP član svoj dobičkonosen internet posel. Z 1-2 uri dela na dan je možno doseči min. zaslužek v višini od $40, pa vse tja do nekaj tisoč dolarjev na mesec !! To ni ena izmed mnogih "piramidnih" shem, kjer obljubljajo bajni dobiček praktično čez noč. Zaslužiti se da res lepe vsote, vendar je potrebno delati.

Integracijski načrt kluba je zasnovan na timskem delu in je najmočnejši adut v primerjavi z drugimi klubi oz. podobnimi priložnostimi, ki ste jih videli do sedaj! (piramidni sistemi, network marketing, direct sales, ...itd).

V prejšnjih letih je bilo ustanovljeno veliko podobnih priložnosti, vendar se je dandanes obdržala le peščica. In DHS Club je eden izmed njih. Še več: postaja vse boljši in večji. Doživljamo pravo ekspanzijo članstva. Tako se klubu pridruži mesečno cca. 30.000 – 40.000 novih brezplačnih članov ter cca. 2.000 VIP članov.

 

Kakšne so prednosti ?


Nakupovanje v on-line trgovinah z raznimi popusti. Toda, nakup NI pogoj za članstvo v klubu !! Trenutno je vključenih preko 200 on-line trgovin, kjer lahko kupujete s popusti in tako varčujete

ALI

pa svoje brezplačno članstvo nadgradite v VIP članstvo in začnete s svojim Internet poslom. Deležni ste tudi številnih ugodnosti, katerih je cel kup. Kot brezplačni član kluba imate seveda dostop do vseh informacij v zvezi s tem.


Torej, če ste pripravljeni delati 1-2 uri na dan, lahko mesečno zaslužite min. 40$, pa vse tja do nekaj tisoč dolarjev.

Vabim Vas, da izveste kako!
 …
Prijavite se kot brezplačni član !! 

 

Je popolnoma brezplačno in nimate česa izgubiti ! Sistem temelji na "Try BEFORE you buy" principu, kar pomeni, da po tem, ko se brezplačno vpišete, v miru preštudirate vse informacije v zvezi s klubom. Na uspeh v mrežnem marketingu vpliva veliko faktorjev. Vsekakor način dela ter zadostna "baza". Kako pa naj izvem vse to še preden karkoli vložim oz. plačam ?? To je možno z našim "Post Launch" (povpisnim) programom !! Pa še popolnoma zastonj je !!


Post Launch program je podoben Pre Launch (predvpisni) programu z dvema razlikama. Post Launch program Vas uvrsti v že delujoč marketinški program, medtem, ko Pre Launch program v bistvu le testira situacijo !! Zaradi slednjega je kar 80% vseh MLM programov že v prvem letu usahnilo. Druga razlika pa je v tem, da DHS Club temelji na skupinski zasnovi pri izgradnji skupne mreže (TEAM work).


Tako res nimate ničesar izgubiti, če se včlanite v brezplačni "Post Launch" program.


Po vpisu takoj dostopate do vseh informacij glede kluba. Vse je razloženo, ničesar ni skritega. Tako boste imeli čas, da se mirno seznanite z vsemi potrebnimi informacijami še PREDNO karkoli vložite.


Svoje brezplačno članstvo lahko nadgradite v VIP kadarkoli pozneje. 


Dovolj pošteno ?!


Vsekakor so za uspeh pomembni začetni koraki oz. pravi napotki za delo. V ta namen Vam bodo pomagali vsi Vaši sponzorji. Zato lahko vedno karkoli vprašate, če česar ne razumete. Zakaj pomoč sponzorjev? Enostavno! Brez Vašega napredovanja in uspeha ni njihovega uspeha !! Skupinsko delo je obvezno.

T.E.A.M - Together Everyone Achieves More! 


Ne zamudite te priložnosti, vpišite se še danes !PRIJAVITE SE V BREZPLAČNO ČLANSTVO DHS CLUBA!!! (v roku 24 ur boste prejeli email z linkom za potrditev članstva, na ta link morate obvezno klikniti)

 

IME:

PRIIMEK:

EMAIL NASLOV:

 

Z vpisom se strinjate, da boste prejemali obvestila o business in consumer opcijah članstva v DHS klubu!

By submitting this request for a FREE DHSC Membership, you agree to accept email from the DHS Club about our consumer and business opportunity.

 

Counter

 

 

"Ta stran ni lastništvo DHS Cluba in ni narejena s strani DHS Cluba. Stran je neodvisno narejena s strani lastnika te strani. Stran je sestavljena v slovenskem jeziku, zaradi informacij potencialnim članom v njihovem jeziku." - "This is not a DHS Club sponsored or endorsed website. This site is not maintained by the DHS Club and is independently maintained by the owner of the site. This site has been created in Slovenian language in order to provide information to prospective members in this language."

 

1