The essential joy of being with horses is that it brings us in contact with the rare elements of grace, beauty, spirit, and fire. ~Sharon Ralls Lemon

KOULUKISOJEN 20.08.2008 TULOKSET

Tervetuloa!

Mikä on virtuaalitalli? Virtuaalitalli, eli mielikuvitustalli on netissä oleva hevostalli, joka toimii täysin oman mielikuvituksemme varassa. Mikään täällä ei tapahdu oikeasti ja pidän tätä tallia pystyssä omaksi ja kävijöiden iloksi. Kuvien hevoset eivät mitenkään liity tallimme virtuaalihevosiin eivätkä virtuaalihevosten tiedot vastaa kuvien hevosten tietoja.

Tervehdys sinulle! Olet saapunut Stone Bridgen hevostilalle. Tila on ollut olemassa vuosikausia, mutta varsinainen toiminta alkoi vuoden 2008 kesällä, tarkalleen ottaen 17. heinäkuuta. Hevosten hyvinvointi ja viihtyvyys on tärkein tavoitteemme. Kilpailu ei ole koskaan motivoinut, joten pääpaino on siirtynyt kasvatukseen. Hevosten myynti toimii myös siinä sivussa, ja kasvatit tavallisemmin pääsevät uuteen kotiin.

Stone Bridgen hevostallit ovat melko perinteiseen tapaan rakennettu. Karsinat ovat tarpeeksi tilavia ja käytävillä mahtuu kulkemaan kaksi hevosta rinnakkain. Suuret laitumet ja tarhat ympäröivät Stone Bridgen maita. Tallituvasta löytää buffetin ja erilaisia hevoslehtiä. Tallitupa on viihtyisä ja mukava talvisinkin, sillä silloin siellä toimii lämmitys. Stone bridgen oma tallikoira Roki on tottunut hevosiin ja ihmisiin eikä varsinkaan laita pahakseen rapsutuksia ja paijauksia. Se pitää huolen raikuvalla haukunnallaan, ettei kukaan vierailija jää toivottamatta tervetulleeksi!


stoneb08@yahoo.com
Vieraskirja

Laskuri
(asennettu 21.07.2008 18:42)


Ulkoasu & tekstit © Satine
Otsikon kuva © Christiane Slawik, slawik.com 1