Virallinen nimi: WW Remaster xx
Kutsumanini: Eemu
Rotu: Englantilainen täysiverinen
Syntynyt: 11.05.2003 [oma ikääntyminen]
Väri & merkit: Rautias, läsi, sukkia
Säkäkorkeus: 172,1cm

KO HeB
RE 130m
ME 110cm
irto 145cm

Voittosumma: 9700v€
Kasvattaja: Whitewoodin Ratsutila
Omistaja: Pihla, Strathblane Stables

2-polvinen sukutaulu
Kilpailukalenteri
Eemu on osoittautunut erittäin orimaiseksi sekä päättäväiseksi hevoseksi. Antaa käsitellä hyvin ja on melkoisen rauhallinen, mutta halutessaan hyvinkin jääräpäinen. Käyttäytyy erittäin arvokkaasti, ei alistu muille, ei edes itseään vanhemmille hevosille. Karsinassa mukava hoitaa, käytävälläkin osaa seistä erittäin nätisti kengitettävänä ja hoidettavana. Pesupaikalla olo ei tuota ongelmia, ja kisapaikoillakin ori tietää melkoisen hyvin mitä saa tehdä ja mitä ei. Ketju riimunnarussa on jokatapauksessa aina pakollinen; jos Eemu joskus päättää kiskaista johonkin suuntaan, se myös kiskaisee. Ihmisten seurassa Eemu on aina todella nätisti, sitä on käsitelty paljon pienestä pitäen. Taluttaminen ja maasta käsin työskentely sujuvat mukavasti, mutta suuri määrä hevosia ympärillä esimerkiksi talutettaessa on Eemun mielestä ärsyttävää, ja parasta oria on talutella rauhallisemmilla alueilla.

Kun Eemun selkään nousee, se valpastuu välittömästi. Se pyrkii eteenpäin ja työntää hyvin takajaloillaan. Selkä pyöristyy hyvin ja askeleet ovat todella mukavat istua. Kulkee hyvässä muodossa. Eemu hermoilee usein vähän turhista, ja se hikoaa hyvin herkästi pelkästä stressaamisesta. Varsinkin maastosta tultaessa ori voi olla litimärkä, vaikka lenkillä oltaisiin vain kävelty ja ravattu. Esteet eivät tuota Eemulle hankaluuksia, mutta ei se niistä suuremmin välitäkkään. Mukavat hyppyharjoitukset piristävät päivää, mutta isompia ratoja ei Eemulla kannata alkaa ratsastamaan.

Laukkaradalla Eemun erinoimainen laukka pääsee edukseen. Se käyttää selkäänsä erittäin hyvin, ja laukka vain vie eteenpäin. Jos Eemu jää laukoilla toisten taakse, se useimmiten hiipuu hieman eikä enää niinkään ole kiinnostunut siitä, ohittaako se muut hevoset vai ei. Jos se kuitenkin pääsee toisen rinnalla laukkaamaan suhteellisen vapaasti, siinä ei enää juuri ole taaksejääjillä sanomista. :)15.10.03 t. Recall the Night Before xx (e. Waiting Maid xx)
24.02.04 t. Straith Daegonall (e. Los Mad Bombers xx)
01.03.04 o. Redrock Headhunter xx (e. Heartbreaking Bravery)
12.03.04 t. BS's Sacrifice Teresia (e. Adelante xx)
01.04.04 t. uellë's Springtime xx (e. Dream Maker xx)
01.05.04 o. Jedidjan Straith (e. Los Mad Bombers xx)
20.08.04 o. SB Rondavel xx (e. Los Mad Bombers xx)

08.09.04 astui tamman Koivulan Music Maker xx

Sivusto on suunniteltu resoluutiolle 1024 x 768.
Tekstit © Pihla
Layt © Anna & Pihla