LEGENDEN OM SUNSET BEACH

På 1920-talet fann den stilige europeiske aristrokraten Armando Deschanel kvinnan han trodde var sitt livs kärlek. Han hade väntat länge på att få gifta sig med honom, så han gick frivilligt med i en duell på liv och död.

Men segern hade sitt pris. Han blev tvungen att fly från landet, men innan dess upptäckte han att den sanna kärlek han hade kämpat för, inte var sann.

Med krossat hjärta kom Armando till Amerika, till sydkusten i Kalifornien, bestämd att börja ett nytt liv, stod han på stranden och undrade om han nånsin skulle hitta sann kärlek.

Då, som av magi, såg han en vacker kvinna helt klädd i svart kom gåendes emot honom tills hon stod bredvid honom. Bländade av den vackra solnedgången förälskade de sig i varandra.

Armando visste att det var magiken, solnedgången och stranden som fört dem samman. Han visste att det inte var han som hade funnit kärleken, utan kärleken hade funnit honom.

De gifte sig och Armando byggde ett slott vid stranden som ett monument för deras eviga kärlek.

Armando och hans fru blev några av Los Angeles mest berömda personer, och deras hem vid havet fick ta emot en stor del av stadens socitet och Hollywoods kungligheter.

Senare, byggdes ett litet samhälle upp vid stranden, inspirerat av Deschanels slott-och legenden som lovar oändlig kärlek till dem som möts på stranden i staden när solen går ner och Santa Ana vinden blåser. Slottet finns inte längre kvar, men legenden lever kvar i en stad kallad:

SUNSET BEACH

 

 

 

 

 

1