Susannes PCOS-sidor

Mina PCO-sidor:

Första sidan

Vad är PCO?

Symptom som kan förekomma hos kvinnor med PCO

Mina PCO-upplevelser

Andra kvinnors PCO-upplevelser

Glykemiskt index

Ordlista

PCO-statistik

Lästips

Källförteckning

Pco-gruppen

Länkar


Skriv i PCO-gästboken

Titta i den aktuella gästboken

Titta i gästbok 7

Titta i gästbok 6

Titta i gästbok 5

Titta i gästbok 4

Titta i gästbok 3

Titta i gästbok 2

Titta i gästbok 1

www.pco.just.nu


Polycystiska ovarier

Jag heter Susanne och jag har PCO. När jag fick diagnosen PCO, hösten 1997, hade jag aldrig hört talas om PCO och jag ville ta reda på så mycket som möjligt för att förstå vad det innebär att ha PCO. Tyvärr upptäckte jag väldigt fort att det nästan var omöjligt att hitta någon information om PCO på svenska.

Jag började leta på Internet och hittade en mängd engelskspråkiga sidor om PCO, både sidor skrivna av läkare och privatpersoner. I arbetet med att göra de här sidorna har jag främst använt mig av information som jag har hittat på Internet. Jag har själv översatt och sammanfattat materialet och i de fall då jag inte har vetat hur jag skulle översätta något ord/begrepp så har jag valt att låta det engelska ordet/begreppet stå kvar, inom citationstecken.

Jag har också skrivit ner mina egna erfarenheter av att ha PCO. Jag håller nu på med att samla in andra kvinnors berättelser.

Jag har ingen medicinsk utbildning och jag kan inte garantera att det som står på dessa sidor är till 100% riktigt.


Nu har Patientföreningen för PCO och PCO-S startat. För mer information och hur man blir medlem, se föreningens hemsida:
www.pco-s.com

Hej alla som hittar till min PCO-sida! Det är jättekul när ni skriver till mig men tyvärr får jag JÄTTEMÅNGA mail. Jag har ingen möjlighet att ha personlig kontakt med er alla, så om du vill ha kontakt med andra kvinnor med PCO så gå med i patientföreningen där det finns en maillista. Min maillista är nu nedlagd.Om du har pco så skriv gärna ett par rader till mig!

© 1997 susss.geo@yahoo.com

Du är besökare nummer:

Senast uppdaterad 04-02-12

Ringar jag är med i:
Barnlängtansringen
En iRing webbring.
Slump
Lista
Nästa

This page hosted by GeoCities Get your own Free Home Page


1