Haai! Welkom op mijn site!
Deze site is voor alle leeftijden
Haai!
op mijn site!
Haai mensen! Wat ik de laatste tijd gedaan heb aan mijn site? Niet veel! Heb wat foto's erop gezet, en dan al wat ouder is RECHTS, met leuke linkjes enzo. Ook vindt je daar dingen waarmee je geld kunt verdienen met bijvoorbeeld reclame emails ontvangen! Tip & smeekbede: klik op mijn banners! Meldt je aan bij euroclix, 2mail en coinpoint die zijn echt goed! Klik 1 keer per dag op mijn andere banner svp, 'caus I make money with it! Rechtsboven aan deze pagina staat banner numero 1 ;-) Ik hoop dat je snel weer langskomt! kussies
Haai! Leuk dat je op mijn site zit te kijken! De laatste tijd zit ik niet echt vaak aan mijn site te werken, omdat ik best druk ben, maar ik heb er wel wat foto's bij gezet! Als ik wat meer tijd heb (lees: vakantie) doe ik er wel wat meer aan! Maar schrijf plzz je commentaar en vooral je id'tjes in mijn GASTENBOEK! Voor de mensen die niet weten wie ik ben: Ik ben Chantal, 16, en kom uit Soest. Meer over mij zal je vanzelf wel te weten komen! (doe de quiz maar hihi!) Have fun en klik op mijn banners! Heb je trouwens zin om lekker te stemmen, ga naar HET POLLENLAND (= veel pollen) Nou, genoeg te doen dus zou ik zeggen!

Ga naar:
About me!
Films
Chris Klein page
Boyzzz
Funny!
Also Funny!
Dit ben ik niet, zoals je ziet, maar dit is Chris Klein, je kent hem van American Pie, een van mijn favo films! En ik vind hem gewoon leuk..
Music
           Girlzz
je moet ook de boyzz tevrede houwe he?
Barbapappa
en meer tv van 'vroeger'
  TV!   wat kijk ik nu?
HET IS DE BEDOELING DAT JE HIERBOVEN JE NAAM ZET ZODAT JE KAN ZIEN WIE ER OP MIJN SITE ZIJN!
Shoppen
Quiz!
MIJN GASTENBOEK!
Grandi & Artistieke
Pollenland!
Daily (???) News & Onzin
Nieuwe pagina 1
De winnaar van de POLL!
Rechts!
NS ZOMERTOER!!!
Banania & Momo
Annemarijn, Sanne & ik
Barbapappa Rulezz!!!
SV#3, speciaal voor jou: SERENDIPITY! Het is idd een super leuke film, 't was heel gezellig! Niet meer boos? ;-)