stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

b e t r a y e r    t e c h


Englantilainen täysiveri tamma
Redrock Headhunter x Clasique Non-Fight
s. 19.5.2005 - 2 vuotias, Socrates TBs (FIN)
sks 164.5cm, punaruunikko, tähti

sileät laukat, sprinter (1000m - 1400m)
stats 1: 0-1-0-0 vs 2 500v€

Tamman omistaa Kimwi., Socrates TBs

1


Betrayer Tech ollaan saatu tuntea mukavan letkeänä tyttönä. Todella laiskanpulskealle päälle sattuessaan ei uskoisi että kyseinen tamma edustaisi täysiveri rotua. Käytävälläkin Petra vain nuokkuu ja on, aivan varmasti sitä kiinnostaisi enemmän yksityinen nukkumapaikka karsinassaan kuin käytävällä turhanpäiväinen seisominen. On tietenkin olemassa päiviä, jolloin Petra aivan varmasti pysyy sähäkkänä ja uteliaana, mutta nekin päivät tuppaavat olemaan harvassa. Satulointi ei liikuta tätä neitiä pätkääkään se suunnilleen vain vaivautuu vähän höristämään korviaan.

Ratsukoulutus on juuri sitä hommaa mistä Petra livistäisi aina. Tämä onkin tamma jolle pitää aluksi kunnolla suuttua ennen kuin saa sen edes harkitsemaan yhteistyötä. Kotiradalla sillä ei kyllä kertakaikkiaan ole minkäänlaista kilpailuviettiä vaan hakkerointia jockeyn kanssa. Päättäväisyys ja määrätietoisuus jockeyllä ovat pakollisia, muuten Petra vain hyppelehtii kahdella jalalla ja riekkuu kakaramaisesti.

Kilpailupaikalla Petrasta vasta alkaa löytyä sitä tarvittavaa eleganttisuutta. Tällöin ratsastettavana onkin uusi Petra, eikä niinkään se vanha laiska ja pelleilevä tapaus. Kilpailupaikalla tamma kuulostelee ratsastajaansa ja tekee ties minkälaiset piruetit jos tarvii. Lähtökarsinoihin tyttö menee nätisti, mutta onkin varsin huono avaaja. Mutta nopeasti se yleensä kirii muun porukan perään ja juokseekin hurjasti.

i. Redrock Headhunter xx(FIN) ii. WW Remaster xx (FIN)
ie. Heartbraking Bravery xx (USA)
e. Clasique Non-Fight xx (USA) ei. Sireth Hillen-Fall xx (USA)
ee. Guns Filler Girl `N xx (USA)

jälkeläiset - offspring
ei käytetä vielä siitokseen.

season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 0 0 0 0 0
in all - - - - -

Betrayer Techin kilpailut

The Real horse in pictures is King´s Drama xx (SIM-NAME Betrayer Tech)