Tervetuloa!

Huomioithan, että ulkoasun vaihto on kesken, joten sivut saattavat olla sekavat.
Olet saapunut suomenhevosia kasvattavaan talliin, Sivuraiteen Suomenhevosiin. Tallin alkuperäinen nimi on Kesälaidun, joka on perustettu jo 5.3.2005, mutta Kesälaidun muuttui Sivuraiteeksi vuoden 2008 keväällä.

Sivuraiteessa kasvatetut suomenhevoset saavat nimeensä etuliitteen Sivuraiteen. Kesälaitumen-etuliite juontaa kuitenkin juurensa tallin vanhasta nimestä, joten kyseisen nimen omaavat hevoset ovat myöskin kasvattejamme mutta emme luonnollisestikaan ole kokeneet tarpeelliseksi muuttaa hevosten nimiä tallin nimen vaihdoksen myötä. Meille tärkeintä ei ole hevosten määrä, vaan laatu ja siksi tammamme eivät ole mitään varsakoneita - vaan saavat varsoja silloin, kun siltä tuntuu. Pyrimme myöskin kisaamaan hevosillamme mahdollisimman ahkerasti ja lähes jokaisen pollen tarkoitus olisi pyrkiä erilaisiin laatuarvosteluihin. Olisi myös hienoa, jos tulevaisuudessa maailmalla voisimme törmätä kasvattamiimme suomenhevosiin ja nähdä niiden saaneen uuden, hienon kodin! Pidämme hevosmäärämme melko vähäisenä, koska yksinkertaisesti vähempi määrä hevosia on helpompi hoitaa kuin suurempi - näin ollen jokainen hevonen ehtii saamaan sille kuuluvaa hoivaa ja huolenpitoa. Listan kasvateista näet kasvatus-linkistä. Joskus pidämme kasvattimme tallilla, mutta toisinaan taas myymme varsat, jotta Sivuraidekin pääsisi "maailman" tietoisuuteen.

Järjestämme myös toimintaa silloin tällöin, mutta siitä lisää voit lukea toiminta-linkistä. Hevosillemme ei oteta hoitajia (sillä se on koettu liian työlääksi), mutta lähes jokainen kauramoottori kaipailisi itselleen innokasta kisailijaa; lisää hevosista voit lukea niiden omilta sivuilta. Tällä etusivulla olevasta kalenterista näet tulevat tapahtumat klikkaamalla päivän kohdalla olevaa linkkiä. Myös päivitykset löytyvät kalenterista sen päivän kohdalta, milloin olen päivityksiä tehnyt. Tosin löydät päivitykset halutessasi myös täältä. Vieraskirjaan voit laittaa palautetta tallista, niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita! Jos sinulle jäi lisäksi jotain kysyttävää esimerkiksi hevosista, toiminnasta tai vaikka haluat kertoa kommentteja ulkoasusta, vieraskirja on vapaassa käytössä! Toivottavasti viihdyt ja ennen kaikkea - tervetuloa uudelleenkin!

Hevosmaisin terkuin Nonsku (VRL-3322, HTR)

ULKOASUN KOODAUS © DECNE,
POHJA © NONSKU

1