Team Tihutytöt
Team Tihutytöt
tihutöitä tilauksesta
kehut, haukut ja muut turhanpäiväisyydet joko vieraskirjaamme tai sähköpostilla suoraan Tihu Hiippaselle
teamtihutytot@yahoo.com 
murrekuoma@hotmail.com
päivitykset
Tervetuloa Tihutyttöjen sivuille, matkaoppaananne toimii itse päätihu Terroristi Nekku "Tihu"
Hiippanen
, Tihuilija Bastetin armosta ja legenda jo eläessään.

SIVUMME OVAT VIELÄ TYÖN ALLA, MUTTA PITÄKÄÄ LYSTIÄ KANSSAMME SILTI.

Kiinittäkää turvavyönne ja nauttikaa matkasta.

Päätihu Nekku Hiippasen alaisuudessa tihuilevat pikkutihut Nipsu, Buffy, Clea ja Viksi joista saat lisätietoja heidän omilta sivuiltaan. Haluamme esitellä teille myös evp. tihuilija Möllin sekä autuaammille hiirestysmaille siirtyneen Lillin.

Kuulumisiamme voit lukea Terroristi Hiippasen päiväkirjasta ja omat kuulumisesi voit jättää vieraskirjaamme. (vaikka meitä ei toki kuulumisesi pätkääkään kiinnosta)

Kommenttaja sivuista emme ota vastaan emännöitsijämme heikosta itsetunnosta johtuen, nämä ovat hänen ensimmäiset kyhäelmänsä, ja sen kyllä huomaa. Jos masennatte hänet haukuillanne, se heijastuu heti meidän hyvinvointiimme, joten ei kommentteja sivujen ulkoasusta KIITOS!

Ole hyvä ja astu sisään seikkailemaan kanssamme ja jos oikein menosta innostuit, ota yhteyttä Terroristi Hiippaseen sähköpostitse, hän neuvoo mielellään aloittelevia tihuilijoita.TERVETULOA - WELCOME

Ja sitten hei yksi tärkeä juttu:

Ilman lupaa ei näiltä sivuilta saa lainata mitään kuvia eikä  muutakaan materiaalia. Ja lupaa tuskin tulette saamaan, kuvat kun eivät suurimmalta osalta ole emäntämme ottamia. Joten jätetäänpäs painamatta sitä copy nappia!