Gids voor gays in Thailand
Wil je gay-Thailand ontdekken, maar doe je dat liever niet alleen? Ik (midden 40, HBO-niveau) ben regelmatig in Siam en gids je graag rond. Om kosten te drukken en omdat ik het gezellig vind.

Hoe vlieg je luxe maar goedkoop? Wat zijn goede en prettige hotels? Waar kun je genieten van cultuur, zon, shoppingcentra, massage en ander vertier en plezier? Geef aan wat je zoekt en ik neem je mee naar de beste lokaties. Zowel in de bekende steden, als in de nog ongerepte gebieden in het noorden en oosten van het land.

KOSTEN

Afhankelijk van wat je wilt vraag ik tussen de 250 en 1000 euro om mijn kosten deels te dekken. Maar dat verdien je beslist dik terug door mijn ervaring en contacten; aantoonbaar alleen al op reis- en verblijfkosten! En wat dacht je van al die Thaise dames, heren en jongens die onervaren toeristen vriendelijk maar medogenloos geld uit de zak kloppen? Dat zal je met mij aan je zijde niet gebeuren. Maar belangrijker is misschien nog wel dat je niet alleen bent; dat je iemand hebt om op terug te vallen en waarmee je ervaringen kunt delen.

WAARDEN EN NORMEN

Goed om te weten is nog dat ik van Thailand houd, er de mensen respecteer en zowel mijn als hun waarde en normen in acht neem. Ik verwacht dat ook van mijn gasten.

INFORMATIE

Heb je belangstelling, vraag dan vrijblijvend en desnoods anoniem info via email. Ik ben graag bereid al je vragen te beantwoorden. Als de plannen serieus worden, lijkt het me goed dat we elkaar ontmoeten.

Mocht je alleen feitelijke info willen zonder optie op een gezamenlijke reis en/of verblijf, dan kan dat ook.

LAND DER VRIJEN

Thailand betekent 'het land der vrijen'. Ik zal me best doen je er op jouw manier van te laten genieten!

Ik heb Thailand alleen ontdekt en ben door schade en schande wijs geworden. Overweeg dus serieus gebruik te maken van dit unieke (ik heb op het web niets vergelijkbaars aangetroffen) aanbod.

LEES MEER

Op deze pagina vind je mijn emailadres alsmede links naar enkele interessante internetpagina's. Ik kan je ook het boek 'De strepen van de tijger'van de in Thailand woonachtige Nederlander Sjon Hauser aanbevelen; de nieuwste druk staat nu in de schap 'reisverhalen'van je boekhandel.

Sawadie Krap! (Totziens!)




















































Info over Thailand en gaywereld:
Thailandpagina
Homopagina
The Bangkok Post
The Phuket Gazette
Info over gids voor gay in Thailand:
Email:
thaigids@yahoo.com
1