Etusivu
Yleistä
Info
Yleistä
Liittyminen
Historia
P.M.K
U.K.K
Yhteisö
Uutiset
Tarinat
Asukkaat
Kaupungit
Roduista
Aateliset
Kuvia
Sivusto
Linkkejä
Ylläpito
Kopiointi
Muuta
Tapahtumat
Turnajaiset
Taisteleminen
Kartasto
Vieraskirja
Copyright © Enelya 2003-2004
Historia
Muutama vuosi sitten, Habboon alkoi ilmestyä taikakouluja jotka olivat pääasiassa tylypahkoja, teinityttöjen leikkipaikkoja. Luultavasti eräs henkilö nimeltä Medu kyllästyi näihin pikkulasten tekemiin magiakouluihin, ja halusi luoda vähän sivistyneemmän paikan, joka ei liittyisi todellakaan Pottereihin. Niimpä Medu perusti Vanimeldan, magiakoulun joka sitten keräsi fantasiasta ja taikuudesta kiinnostuneita oppilaita & opettajia. Tässä yhteydessä voisimme mainita 2jäsentä: Archimonde & Raistlin.

Pian Vanimelda kuitenkin kasvoi liian suureksi, jotta sitä olisi voitu enään kutsua kouluksi. Niimpä Vanimeldalaiset päättivät tehdä siitä fantasiaklaanin ja Medu keksi sille nimen; Enelya. Niihin aikoihin oli myös paljon muita kuuluisia fantasia klaaneja, jotka nykyään ovat lähinnä kaikki Enelyan sisällä. Mainittaakoon sen aikaisista klaaneista ehkä suosituin, joka oli RHE - Rivendel, House of Elrond. Enelyan klaani eli pitkän aikaa tasapaksua elämää, kunnes hiljattain kaikki vain hävisivät, ja Enelya tavallaan unohdettiin. Medun huhuttiin lopettaneen Habossa käynti. Ja niimpä lähes kaikki kyllästyivät oleskelemaan Enelyan klaani tiloissa.

Sitten kuukausien kuluttua, aikaisemmin mainittu Raistlin päätti nostaa Enelyan tuhkasta, ja perustaa klaanin jälleen. Sinne hän saikin pian liittymään kaikki vanhat fantasia klaanilaiset ja Uusi Enelya klaani alkoi menestyä joten kuten taas Habbolaisten keskuudessa. Archimondekin sattui eksymään tähän Raistlinin uuteen Enelyaan, hänelle oli kertynyt tämän hiljaisen ajan aikana paljon turhaa materiaali joille hän ei ollut keksinyt käyttöä. Hänen mielestään Raistlin ei käyttänyt kaikkea mahdollisia voimavaroja Enelyan luomiseen, kuten olisi pitännyt.

Niin se sitten tapahtui. Archimonde päätti tehdä Enelyasta vielä paremman version, varoillaan. Ja tällä kertaa se ei tulisi olemaan vain klaani, siitä tultaisiin tekemään valtava Fantasia maailma jonka sisällä sadat muut fantasia klaanit voisivat yhdistyä. Pian Enelyan runko oli valmis, ja Archimonde alkoi kerämään henkilöitä jotka auttaisivat sen rakentamisessa. Ja se rakentaminen jatkuu vielä tänäpäivänäkin. Tosin, on Enelyan maailma kasvanut valtavasti siitä mitä se oli Medun aikoina, siitä kiitos kuulu Enelyalaisille itselleen.

Enelyan fantasiamaailmaa on myös yritetty sen historian aikana useasti kopioda, mutta, aina lopulta on selvinnyt miten vaikeaa sellaisen pitäminen on. Ja että on kaikkein parasta että niitä on vain yksi. Enelyahan on kuitenkin vain runko, jonka sisään jokainen saa luoda minkäkokoisia valtakuntia tahansa. Enelya feikeistä mainittakoon: Erebor, Selidon, Galaxy, Karnak, Keski-Maa, FFA. Ja se että jotkut tekevät vain TSH painotteisia maailmoja on täysin turhaa, sillä Enelyassa on fantasiaa kaikista, kirjoista, peleistä, elokuvista ym.

1