Etusivu
Yleistä
Info
Yleistä
Liittyminen
Historia
P.M.K
U.K.K
Yhteisö
Uutiset
Tarinat
Asukkaat
Kaupungit
Roduista
Aateliset
Kuvia
Sivusto
Linkkejä
Ylläpito
Kopiointi
Muuta
Tapahtumat
Turnajaiset
Taisteleminen
Kartasto
Vieraskirja
Copyright © Enelya 2003-2004
Kopiointi ehdottomasti kielletty!
Liittyminen
Jos haluat liittyä Enelyaan, on aluksi suositeltavaa että tutustut näiden sivujen sisältöön, tai vaihtoehtoisesti Habbo Hotel Kultakalassa voit tutustua Enelyan liittymis paikalla sijaitseviin ohjeisiin. Habossa löydät tämän Enelyan "portin" hakusanalla: Enelya - The Gateway. On tärkeää että tutustut rauhassa Enelyaan ja liittymisohjeisiin ennen kuin tunget Enelyaan ja teet jotain väärin. On todella rasittavaa huomata monien jättäneen ohjeiden lukemisen sikseen, ja liittyneen täysin tietämättöminä monista olennaisista asioista jotka jokaisen Enelyalaisen kuuluisi tietää.

Liittyessäsi saat pitää haluamasi ulkonäön pelihahmollasi. Enelyassa jokainen saa näyttää itseltään, mutta on aina tietenkin mukavampaa jos pukeutumisesi korostaa keski-aikaisia ja fantasiamaisia piirteitä, se on ystävällisempää muiden Enelyan asukkaiden silmille. Ja mielikuvitus on tervetullutta, ei ole välttämätöntä aina kopioda joidenkin muiden ihmisten tyyli, se on loukkaavaa.

Liittyessäsi sinun pitää hieman muokata hahmosi profiilia jotta sinut olisi helpompi tunnistaa Enelyalaiseksi eikä sinua sekoiteta ulkopuolisiin tunkeilijoihin. Tärkeintä on että kirjoitat hahmosi tietoihin: Enelya-, Ene, tai pelkkä É:kin riittää. Tämän lisäksi toinen tärkeä asia mikä ilmoitetaan profiilissa, on fantasiaroolisi/hahmosi. Tätä varten Enelyaan on kehitetty oma, rotu/ammatti/ase- systeemi, ja kuten nimi jo kertoo, sinun pitää siis valita itsellesi fantasia rotu, keski-aikainen ammatti, sekä vapaaehtoisesti ase tai kyky jolla puolustat kuvitteellisesti itseäsi. Monet eivät käytä aseita ollenkaan koska kokevat ne tarpeettomiksi, aseet eivät olekaan siksi pakollisia.

Näiltä sivuilta löydät myös laajan "Profiili Materiaali Kirjaston" P.M.K:n johon on lueteltu yleisimpiä rotuja, ammatteja & aseita.

1