Ole tervetullut, muukalainen.
Mitenhän asiani esittäisin- Miten tekisin sen niin kivuttomasti. Korpikumpu jää taas vuosisatojen ajaksi käyttämättömäksi. Minä täältä en lähde mihinkään, eivätkä lähde perheeni, yksisarvisenikaan. Mutta Korpikumpuun on lähes turha odottaa enää uudistuksia, päivityksiä. Kaikki kohdat jääköön teidän iloksenne, kaikki on yhä käytössänne, minua saa tervehtiä yhä, minun luonani saa vierailla, enkä pakota teitä eroon yksisarvis-ystävistänne, te saatte hoitaa niitä. Toivon että ymmärrätte, uudet paineet painavat minut kasaan, uudet haasteet pitävät minua tiukassa otteessaan. Minä arvostan teitä kaikkia, minä toivon että tekin olette arvostukseni arvoisia. Kiitän kaikkia, jotka ovat jalallaan Korpikummun maille astuneet, kiitän kaikkia jotka ovat minua auttaneet. Kiitän kaikkia. Niin teen. Ja olen poissa taas, suren Korpikummun kerran niin loisteliaan tallin kohtaloa, mutten tee asialle mitään.                                     Hyvästi, tai mielluumminkin näkemiin.
Vanhaan tallikirjaan, olkaa hyvät
*~Yksisarviset~*                              *~Tallin muut olennot~*
*~Tallin höpsö ylläpitäjä~*               *~Tallin historia~*                     *~ Hoitosäännöt~*                          *~Yhteistyössä~*
*~Kopioitavaa~*                           *~Hoitajat~*
*~Ilmoitustaulu~*                          *~Bannerit~*
  
Päivityksiä:

11.7
Historia saatiin vihdoin kirjoitettua. Lukekaa se, senkin kurjat! *Nauraa* Joo, ei ole pakko. Edelleen Amberin ja uuden oripojan sivut tekemättä ja osa uusista laumalaisista puuttu myös.
Coming soon. ~Tulossa

Kuvaus Karon talosta.
Tietoa "Karon kansasta" -Valmis
Korpikummun Haltiakielestä juttua.-Valmis
Tietoa Korpikummusta. (Lisää siis xD)
1