TIMOTAY KO xx
lempinimi: Tiko
syntynyt: 31.5, 16-v
rotu: englannin täysverinen
väri: tummanruunikko
merkit:
oej ps, piirto
säkäkorkeus:
167cm
isä: Tikotiko xx
emä: Monica Hoppéyer xx
omistaja: Jossu
kilpailumenestys: Se on kilpaillut koulua ja esteitä loistavasti, mutta ei edennyt kuin 140cm tasolle kun sattui onnettomuus ja se ei voinut enää kilpailla. Tikolla olisi ollut kapasiteettiä jopa 160cm asti. Koulua Tiko ei ihan yhtä hyvin ole mennyt, mutta jonkin verran kyllä ja miksei myös kenttä olisi sujunut.

luonne:  Tiko on oikea Dekun vastakohta. Deku on kiltti, eikä hirnu tammoja, mutta Tiko on raisu ja aika hankala taluttaa. Se huutaa tammoja ja on todella temperamenttinen ja elämänhaluinen orhi poika. Välillä se kuitenkin unohtaa tammat ja on ihanan sympaattinen ja todella rakastavainen hoidettava!

periyttää: Loistavaa hyppykykyä, energistä liikkumista, hyvää ja iloista elämän halua, varsat ovat olluut iloisia, pirteitä ja menohaluisia, mutta pysyvät kädellä. Koulutukseltaan ovat olleet vaihtelevia, jotkut suht. helppoja, mutta toiset herkkiä ja vaativat aikaa, mutta niistä on tullut silti loistavia hyppääjiä ja kenttähevosia!!

muuta: Tikoa käytetään enää vain siitokseen. Astutusvaraukset voi jättää viekkuun tai mailata minulle. Maksuna on että hevosen sivuille tulee Tikon nimi ja linkki sivuille. Oso on: http://www.gwocities.com/tikonoma Tiko on astunut nyt vain meidän tammoja.
liikunta: Tikolla voi joku tallityöntekijöistämme tai yleensä minä tai Kimmo käydä ratsastamassa maastossa tai kentällä koulua, joskus myös esteitä. Sen jalat on nyt kunnossa ja meno haluja paljon, ehkä viedään se laukkakisoihin..! Eli sillä voi ihan normaalisti ratsastaa, ehkä kilpaillakin?

ruokinta:
heinää: 3-3-3 kg
kauraa 1-1-1 litraa
prixiä 1-1-1 litraa
lesettä ½-½-½ litraa
kivennäis- vitamiini seosta: 0-0-1 ruokalusikallinen

näyttelysijoituksia ja palkintoja vuodelta 2001:

Tallille
Hevoset- sivulle
Astutus- sivulle