Animation3.gif (31947 bytes)

Ontmoetingsplaatsen

Nederland

Zwolle/Meppel

v.a. Zwolle paralelweg A28 op, alsmaar doorrijden tot de eerste parkeerplaats
Alleen homo.

Zwolle

Park, Potgieterssingel: v.a. station bord centrum volgen, je loopt gelijk tegen dit park aan.
Alleen homo.

Oldenzaal

Parkeerplaats 3
Autobaan A-1 richting Oldenzaal Afslag hulsbeek volg borden hulsbeek (klein stukje) parkeerplaats 3
Vooral na 22.00 uur

Apeldoorn

Parkeerplaats Bruggelen tussen Apeldoorn en Twello vanaf de Europaweg de snelweg op richting Deventer Arnhem (oude weg naar Ede vanuit Apeldoorn gezien) aan de rechterkant de parkeerplaats Bruggelen
voor homo,s en ook voor diverse sex man vrouw

Hoorn

Als je op de A7 vanaf A'dam richting Leeuwarden rijd, vind je net voor Hoorn aan de rechterkant v/d weg parkeerplaats DE KOGGEN. Deze staat bekend als homoparkeerplaats.'n Paar kilometer verderop, voorbij afslag nr.10 (Wognum)vind je parkeerplaats BROERDIJK. 'n Klein stukje voorbij 't tankstation zie je op zater- en zondagavond vaak stellen parkeren,maar ook singles en amateurs. Op maandagavond zijn hier meestal alleen singles en amateurs .
Voor elk wat wils.

Den Helder

Parkeerplaats de donkere duinen. Volg de weg onder duin richting denhelder aan rechterkant zie je een snackbar parkeer bij de bomen aan het end, daarachter gelegen is marieendal een park ook daar op de zit bankjes kun je laten merken dat je contact wil.
maandag en donderdag middag 1300 tot 1600 uur veel mannen en stellen op zoek. Wil je contact plaats krant voor je voorraam

Rotterdam

Zestienhoven, Bovendijk Weg van - naar Achter Zestienhoven
Groot gebied met veel parkeer- plaatsen, waar veel wordt gemasturbeerd en geneukt. Laat merken als je gezien wordt dat je dit goed vind d.m.v. een knipoog of i.d. Dit voorkomt problemen.
Elke dag, elk uur: Iedereen

Rotterdam 2

Hoogvliet op de venkelweg
Beschrijving vanuit Rotterdam afslag Hoogvlietaveling op voorbij rotonde, 1e rechts dan naar einde in park. Vooral mannen.

Zeeland

Parkeerplaats Surfplas Route: A 58, Bergen op Zoom-Vlissingen, afslag Rilland/Tholen, richting Tholen,op de parallelle weg aan de A58 weer over de kanalen, over kanalen links (borden Kreekraksluizen),rechts bord met Surfplas. Zowel mannen als stellen.
Erg rustig en goede sfeer.

ekkersrijt

Aan het einde van het industrieterrein. Het beste kom via de snelweg en bij afslag Best langs de MCDonalds Linksaf richting AquaBest de tweede afslag rechtsaf de weg al kronkelend blijven volgen tot het eind waarna je meteen op de parkeerplaats uikomt, voornamelijk hetro stellen.

Susteren

Susteren achter het NS-station.

Oss

In Oss, heb je bij de Mac Donalds een bos. Daar bij de parkeerplaats is een ontmoetingsplaats voor gay's. De mac aan de ene kant van het viaduct, de ontmoetingsplaats aan de andere kant van het viaduct. Schuin tegen over de Mac Donald.

Bergen op Zoom

Rij naar Bergen op Zoom en volg de bordjes naar de RK be- graafplaats (geen grap) rij deze voorbij en sla de eerste parkeer- plaats rechts af. Je gaat nu het bos in, parkeer je auto en wacht af. Je kunt ook nog een stukje door- rijden, richting parralelweg van de snelweg, voornamelijk gay's.

Utrecht

Beste en echte zeer drukbezochte ontmoetingsplaats voor homo's, bi,TV's en amateurhoertjes

Utrecht richting Den Haag. Neem de afslag Blijswijk ga beneden rechtsaf richting Benthuizen.
Rij rechtdoor je komt op een zeer lange rechte weg met links en rechts diverse parkeerplaatsen.
Hint!
De laatste parkeerplaats (rechterzijde) met een altijd
openstaand hek is de beste plek om te bezoeken! Je kan daar heerlijk tippelen ongestoord en je heb een goed overzicht.
Veel bosjes e.d

Joure - Lemmer

Parkeerplaats 'de lanen/ de wielen' gelegen tussen Joure en Lemmer. Je kunt er van beide kanten op komen, er is nl. een weggetje onder de snelweg door.
vooral s'avonds laat komen er stelletjes die sex hebben in de auto en in de vele bossages. Ook mannen alleen komen er.

Zeist

A28 afslag Zeist oost vanuit utrecht bij stoplicht gelijk links carpoolplaats. A28 vanuit amersfoort afslag zeist bij stoplicht rechts dan weer bij stoplicht rechtdoor carpoolplaats
Stellen en mannen alleen.

Wognum

Als je met je auto op de A7 rijd, vanuit richting A'dam richting Leeuwarden, (of andersom) en je pakt afrit nummer 10 richting Wognum, en dan na 'n paar 100 meter op de rotonde rechts, en dan na 100 m. weer rechts de parkeerplaats op, dan zie je daar vaak auto's staan waarin gerotzooid word ! ook lopen er wel eens amateurtjes rond, en als er in 'n auto licht brand, kun je ook nog kijken als je dat wilt ! aan 't eind van de parkeerplaats is 'n fietserstunneltje,loop eronderdoor en je komt op 't terrein van Rijkswaterstaat. Ook hier is het 's avonds , met name in 't weekend, nog wel eens feest !
o.a. amateurtjes

Oostzaan

Het Twiske
Vanuit Amsterdam A10 de A8 op richting Zaandam, afslag Oostzaan onderaan afslag linksaf en alsmaar rechtdoor. In het Twiske linksafen de weg volgen tot het einde.Vanuit de richting Hoorn (NH) de A7 richting Zaandam, vervolgens de A8 op richting Amsterdam. Vervolgens de afslag Oostzaanhet Twiske nemen. Onderaan de afslag linsaf en alsmaar rechtdoor. In hetTwiske linksaf en helemaal door tot het einde.
Veel stellen, homo`s

Amsterdam/Schiphol

Amsterdamse bos. Via de snelweg Schiphol Oost volgen en dan de brug over naar het Amsterdamse bos.
1) Er is een plaats als je richting de geiten boerderij rijd niet de parkeerplaats van de geiten- boerderij maar de volgende links, dat is een hele grote parkeerplaats!!
2) Niet richting geiten boerderij maar dan rechts af de eerste
parkeerplaats recht richting aalsmeer.
Knipper met je alarmlichten als je iemand zoekt. Hier komen overdag stellen,'s avonds niet..

Den Haag

Parkeerplaats De Uithof. Bij de inrit gelijk links pakeerplaats v.d tennisbaan op rijden links langs de tennis baan licht een pakeer plaats die niet te zien is v.d weg dus als de tennisbaan gesloten is vrij spel ook geen last v.d politie. Voornamelijk Hetero stellen

Delft

Pieter Steynstraat. Het gebeurt op de parkeer plaats voor de winkel van LIDI, open en bloot.in het volle zonlicht. Echt een aanrader! Vooral hetero stellen

Eindhoven

Parkeerplaats De Aalsterhut
Net buiten Eindhoven langs de A2 richting Eindhoven - Maastricht. parkeerplaats Aalsterhut. Ga hier in, parkeer je auto en loop door tot het eind van de parkeerplaats rechts. Daar zit een gat in het hek, steek het zandpad over en ga het bos in. Genoeg te doen. bezocht door voornamelijk mannen

Eindhoven 2

Snelweg Eindhoven richting Geldrop/Heeze ligt aan de rechterkant de Parkeerplaats 'Meelakkers' in een fraai gesitueerde omgeving waar geregeld sappige ontmoetingen plaats vinden vooral  stellen vanwege het rustige karakter van de parkeerplaats.Wanneer je de afslag Geldrop/Heeze neemt dan ligt onderaan bij de stoplichten linksaf en meteen de weg links een parkeerplaatsje van de ANWB wat een zeer erotische ontmoetings- plek is en vaak ook drukbezocht ,meestal vanaf 10uur s'avonds tot............., vooral stellen

Eindhoven 3

het Anne Frank plantsoen gedurende de avonduren en nachtelijke uren  elke leeftijd
gay-only
prostitutie aanwezig

new.gif (1012 bytes) Maastricht

Maasplas bij Oost Maarland. Tussen Maastricht en Eijsden. Dagstrand met naturistenstrand en enige activiteit. Aan de overkant van het dagstrand zijn twee land- tongen met nagenoeg ongerepte natuur, de Eijsderbeemden. Te voet (10-15 min.) te bereiken via jachthaven Pietersplas (linksom lopen) of via de parkeerplaats achteraan de Kasteellaan (rechtsom lopen). Gay en stellen.

Born

Autosnelweg Born tankstation parkeerplaats Swentibold, gay's.enkele keer ook amateurtjes

Groningen

Hoornse Plas. Ligt direct naast Groningen en aan het paterwswoldese meer. De grote algemene parkeerplaatst voor de strandrecreatie is het.Overdag niets te beleven, behalve op het naaktstrand. In het weekend zeer druk, vooral met mooi weer.
Veel stellen maar ook alleenstaanden. Op een gemaiddelde zaterdagavond komen er zo'n 30 stellen en rond de 20 vrijgezellen.

Spaarnwoude

Naaktstrand. A9 van Haarlem naa Alkmaar,afslag IJmuiden/Beverwijk.Dan volgende afslag Spaarnwoude en dan gewoon de bordjes volgen ( de beroemde ANWB paddestoelen ) naar het naaktstrand.
Het is een groot meer, met daarom een groot grasveld verscholen dus de bomen. Het is eigenlijk in 3 en gesplitst. 1 gedeelte is voor vrijgezellen, ander gedeelte is voor stellen en het laatste gedeelte aan de andere kant van het meer ( grasveld loopt in een U-vorm ),daar kom je voornamelijk veel mannen tegen die zich vaak met een andere man terug trekken. Er is ruimte en plek genoeg voor lekkere sex,waar naar je wordt gekeken als je dat toelaat en ook waar ze meedoen als je dat zelf wilt.Kijken ze toe dan is een teken voldoende en nee is dan ook nee.

Sint Maartenszee

Callantsoog
Dit plaatsje ligt ongeveer 5 km. ten zuiden van Callantsoog, en de naaktstranden grenzen dus aan elkaar. Bij strandslag st. Maartenszee is een asfaltweg van zo'n 700 meter lang die recht naar de zee loopt. Als je op 't strand rechtsaf gaat, dan kom je inderdaad op de bedoelde locatie. Halfweg de asfaltweg, aan de rechterkant, is nog een schelpenpaadje dat dwars door de duinen naar de zee gaat.Dit pad kun je ook nemen, dan kom je 300 meter noordelijker op het strand uit, en als je dan rechtsaf gaat, loop je na 5 minuten al op 't naaktstrand !
hoe mooier 't weer, hoe meer te beleven, zowel overdag als 's avonds ! Midden op die plek zitten wat homo's en lesbo's, maar die gaan meestal de duinen in als ze wat willen. Hetero's (stellen en singles) ontmoeten elkaar aan de voet van de duinen, voor 't prikkeldraadhek. Ook komen hier soms amateurtjes, die mannen voor 5 a 10 gulden 'n komplete behandeling geven.
Amateurtjes, Voor elk wat wils.

Maasvlakte

Europaweg 900. Er is een gay/bi & hetero lokatie op de Maasvlakte op het strand achter het Routiers restaurant op de Europaweg 900 (tegenover de ETC.) Rij het Routiers restaurant 200 mtr voorbij en ga dan bij het bord P links af.
Vooraan (rechts) is het een naaktstrand voor hetero's , en achteraan (links) is het een gay/bi naaktstrand. Er komen ook vrouwen die tegen betaling hun diensten verlenen

Hellevoetsluis

Parkeergarage onder winkel- centrum de Struiten. Beneden de bibliotheek.
Meestal mannen, maar soms ook stellen. Laat door licht weten dat je er bent.

Kijkduin

parkeerterrein-boulevard. Als er stelletjes staan die bekeken willen worden hebben ze de binnen- verlichting van hun auto aan, of ze staan onder een lantarenpaal geparkeerd. Mocht het hier te druk worden, dan zijn er in Kijkduin volop enigszins verscholen parkeer- plaatsen te vinden. Stellen, tussen 22:00 en 24:00 uur

Tilburg

Op de A59, ter hoogte van tilburg parkeerplaats "Het Labbegat", en de parkeerplaats er tegenover. Hier komen af en toe stelletjes en ook zijn er regelmatig hoertjes aanwezig (vanaf Fl. 25,= tot Fl. 100,=)

Brunssum

De toeristenweg langs de brunssumerheide, dit is de weg die parallel loopt aan de autosnelweg Brunssum Kerkrade dit is een bosrijk gebied waar langs de weg verschillende parkeerplaatsen liggen waar mannen elkaar treffen. En dan nog deze, tegenover de ingang van de Volvo in Born kan men het bos inrijden parkeerplaats na ca 100 m

Baexem

Ontmoetings plek tussen Baexem en Roermond, neem de afslag naar AZC Exaten en dan direkt links, een bosrijke omgeving, niet verlicht, de hele dag druk bezocht, pakreer de wagen na ongeveer 200 meter en wandel het bos in. Voornamelijk gay's enkele keer ook travestiet.

Belgie

Gent

- Citadelpark, niet ver van het St.-Pietersstation. Voornamelijk na 22u. Er zijn een aantal verlichte paden maar ook veel donkere hoekjes... Meestal gay.
- Einde van Watersportbaan, aan parking, schuin over BLOSO

E-34

Het is niet echt de gelegenheid om te ontmoeten maar wel de mogelijkheid om rustig je gang te gaan. Achter die parking ligt een vijver. Dat is nog een overschot van de uitgravingen voor de ophoging van de E34. Vooral in de warmere peroiden is er meer aktiviteit. Zelfs naakt zwemmen kan dan. Het is normaal niet toegestaan om te zwemmen maar het word oogluikend toegestaan. Hoe geraak je daar:
Van de E34 neem je afrit 24 richting Kasterlee. Als je de brug afrijd is het net voor je beneden de brug bent links in (autokeuring) Je kan daar niet anders als direkt terug links. Volgen tot aan het einde en dan rechts op het T-punt. Bocht om en 1 links. Dan kom je op een verhard weggetje dat uitkomt op "De Melle" Als je daar aankomt rijdt je rechts voorbij de hal die daar staat. Het weggetje blijven volgen tot je voor een bareel komt. Daar kun je rustig de wagen parkeren en verder te voet gaan. Verder gaan tot je aan de linker kant een open plaatsje ziet. Veel hoog gras en een mooie plaats om vanalles en nog wat te doen !!

Berchem

- Recht tegenover het station, in het natuurgebied. Zowel hetero als homo.

Brussel

- De lanen rond de Heizel: Vrijdag, zaterdag en zondag. Zeer goede ontmoetingsplaats, ook veel franstaligen.
- Parkings E40 brussel-luik in sterrebeek altijd volk, vooral bi/homo mannen altijd bereid
.

Antwerpen

- Het Bosje op Linkeroever : rij door de oude tunnel (Waasland- tunnel) vanuit Antwerpen richting expressweg (Antwerpen-Knokke), vanuit de tunnel na ongeveer 500m aan linkerzijde.
- Wilrijk parking aan nachte- galenpark, ook met de wagen.
- E314 Antwerpen-Hasselt, parking ranst bp station direct rechts.
- E314 parking Geel-oost, druk bezocht !
- E34 Eindhoven-Antwerpen parking Turnhout Oost, vooral gay, na 21 u het drukst, vooral truckers en bikers.
- Wilrijk: aan het fort 6. Parking van Ziekenhuis, Enkel na 20.00 uur op parking P2.
Place to be. Hetero.

Oostende

- Parking tussen het winkelcentrum van Middelkerke (tegen de luchthaven van oostende) en het einde van de startbaan. Daar rechtover is er een grote parking. Je rijd van de luchthaven richting middelkerke over de verkeers- lichten op 400 meter aan je linkerhand heb je het Restaurant Icarus, op 200 meter aan je rechterhand is er een grote parking zonder verlichting.
- Op het westerstaketsel. Vanaf de late avond. Gay only.
- Duinenstrook tussen Oostende en Bredene. Vooral gay.
- Maria Hendrikapark: rond schuttersclub. Gay only.

Roeselare

- Parking Euroshop. Baan Menen-Roeselare, op de linkerzijde. Weinig verlichting 's avonds.
- In het station, 's avonds laat. Aan de trappen. Gay only.

Aalst

In het stadspark (de dreef van het Osbroek) Voornamelijk gay. Donkere plekjes.

Herentals

Parking sportcentrum Bloso. Na 20u. Vooral koppels

Leuven

- Parking E40 Luik Brussel Parking aan shell direct rechts staat bekend als heterotrefpunt

Lier

Parking GB-Quick (aan de ring richting Mechelen)
Vooral voor travesties.
Zeer druk op vrijdag vanaf 22 u.

Hasselt-Luik

- Hasselt->Luik: Parking voor afrit Diepenbeek. Bosjes langs parking.
Gay en bi-mannen.
- Luik->Hasselt: Parking na afrit Diepenbeek. Gay en bi-mannen.

Sint-Michiels-Brugge

Je vindt ook je lust en je leven op het wandelpaadje in het Tillegem- bosdomein, Sint-Michiels-Brugge, in de onmiddellijke buurt van de Trutselaar-bistro. Herkenningsteken: zwart t-shirt, hemd of blouse dragen op zo bleek (kaki-kleurig...) mogelijke jurk, voor de heren bermuda of jeans. Even uitproberen ! Plezier verzekerd !

Zolder

Elke dag, maar vooral vrijdag & zaterdag, ook overdag mogelijk- heden in de nabijgelegen bossen en aan kanaaldijk. Zeer rustige ligging met tal van mogelijkheden. Love-Hotel (kamers!) op 400m van Parking, Dancing naast Circuit open op zaterdag (vooral "ouder" publiek)
Gelegenheden voor man/vrouw alleen, maar ook voor koppels  ( voyeurisme en/of actieve deel- name)
Gay's hebben een voorkeur voor de parkings (beide kanten) even verderop langs de A2/E314 tussen de Afritten 28 (Heusden-Zolder) en 29 (Houthalen+Zonhoven).
Hoe er geraken : autoweg A2/E314 Leuven-Genk, afrit 27 (Zolder,Circuit), volg de pijlen Circuit van Terlaemen, Zolder

E19 Brussel-Antwerpen

De Spildoornlaan langs de kleine vijver in Walem (loopt evenwijdig met de E19 Brussel Antwerpen) Actie over de ganse lengte van de straat (heel bosrijk) maar voor- namelijk in het begin van de straat. Gedurende de ganse dag heb je kans hier een avontuurtje te beleven, 's avonds heb je natuurlijk meer kans. Gay only.
- Richting Brussel. Benzinestation in Drogenbos. Vooral gay.

Namen-Charleroi

De autosnelweg van Namen - Charleroi parking juist over afrit Fleurus.
Op het einde van de parking vooral gay's. Maar voor de truckers rijden in de namiddag dames rond die gezelschap komen houden tegen betaling. Tip voor de truckers laat gewoon uw parkeerlichten branden en de dames komen zich voor- stellen.

Harelbeke

Je rijdt de hoofdstraat van Harelbeke binnen, de Marktstraat, richting Kortrijk, je passeert op je rechterkant de Sint Salvatorkerk (groot monumentaal bouwsel) en het Marktplein. Aan die rode lichten ginds ga je rechtdoor en dan eerste straat rechts. Dan kom je op een T-stuk en t is die straat die je voor je hebt aan de Leie, de Twee- bruggenstraat. Meestal wordt er afgesproken aan het Jeugdcentrum aldaar 'T Sas, maar velen rijden rond in de straat op zoek naar gelijkgestemden. Het begint er meestal van rond 18u tot 23u. Meeste bezoekers zijn bi-koppels
of mannen. Ook nogal wat Franse vrouwen op woensdag !

St.-Niklaas

- grote parking aan het station
- E17 Antwerpen-Gent te Temse

Brugge

- Parking achterkant station, kant KTA.
- Minnewaterpark: op de vesting thv de houten brug - in het stukje park beneden bij de parking voor personenwagens. Vooral 's avonds maar ook soms overdag. Gay only

Waasmunster

E 17 Antwerpen-Gent Uitrit Waasmunster. Einde uitrit rechts. Direct links daarna, de "bosparking" op. Hier parkeren Park en Ride mensen. Wagen parkeren en verharde weg teneinde lopen. Rechts het bos in. Vanaf +/- 11.00hrs. Voornamelijk gay.

Overpelt

Op de nationale weg van Hasselt naar Eindhoven ter hoogte van Overpelt wanneer je bijna aan het grote kruispunt bent, kan je naar rechts de parking "Het Holven" op. Na het binnenrijden kom je op een grote parking in het bos. Rustig en drukbezocht gans de dag.

Mechelen

Hofstade het rijksdomein (vlakbij Mechelen) Ingang via parking B

Charleroi

Autosnelweg Luik-Namen, richting Luik, parking d'Heppignies: vooral hetero-afspraken.
Richting Namen: gay's.

Wie heeft meer informatie over de hier vermelde lokaties, wie kent er meer,  laat het me weten op tipplenzuid@my-deja.com

1