TISU

Med smycken i titan och silver.

 

 

Susanne Johansson heter jag.

Berättar lite om min bakgrund. Jag har alltid varit konstintresserad, började måla i tidig ålder.Valde det estetiska programmet på gymnasiet med inriktning bild. Ville sedan fortsätta utveckla mitt sinne för konst och skapande. Så jag kom in på en hantverksutbildning i Burträsk, Edelviks folkhögskola. Där läste jag bild, textil och keramik i två år. Jag fick en ordentlig grund inom dessa områden, men det var inte riktigt det jag ville hålla på med. Så jag ville testa något nytt inom det kreativa, silversmide lät ju intressant. Jag kom in på en ny utbildning i Dalsland, på Stenebyskolan. Där läste jag silversmide och metallhantverk i två år. Fick pröva på det mesta inom dessa områden. Efter avslutad utbildning ville jag fortsätta att skapa smycken.

Jag har själv allergier och har då inte använt smycken på grund av att det börjar klia. Men fick då upp ögonen för titanet. Titan används inom läkarvården, i kirurgi så kroppen accepterar detta material bättre än silver och guld. Därifrån kom jag att börja designa och skapa smycken i titan.

Har nyss börjat att lansera mina smycken, så är ni intresserad av att veta mera eller beställa något skicka gärna ett mail: e-post

 

 

Armlänk i titan, med silverdetalj.

 

Titanhalsband med bl a pärlemor.

 

Halsband i titan och silver.

 

Titanhalsband med syntet"snöre" i. Silver och magnet lås.

 

Armband med ljusblå pärlor.

 

 

Halsband med pärlor och jade.

 

Titanhalsband med röda pärlor.

 

Armband2

 

 

 

 

 

 

Counter  

 

 

Gratis gästbok


Läs eller skriv i min gästbok!