Triumph Bonneville Club Sweden
Triumph Bonneville Club Sweden

Bonneville, America, T100, Speedmaster

Triumph, historia

Triumph i svenska MC-tidningar

Vad kostar en Triumph?

Bilder årets modeller

Medlemsbilder
MC-Dagarna i Västervik 2003

Hamburg Louis MC Store

Norrtäljeträffen 2003

Maj 2003

MC-Dagen 17 maj Kungsan

Stallarholmen 2003

Våren 2003

2002

Nyhetsbrev

Länkar

Träffar
3 april träffades vi på
MC-Varuhuset och Triumph visade årets modeller bilder


Annonser
Fotpinnar America

Klubben ej längre aktiv!
Sidan kvar för bilderna

En samlingsplats för alla Triumph Bonneville intresserade. Vi koncentrerar oss på nya Triumph MC med 800 kubiks parallelltwin tillverkade från 2001 och framåt i Hinckley England. I dagsläget är det modellerna Bonneville, Bonneville T-100, Bonneville America och Speedmaster, men det finns inget formellt hinder för ägare av andra Triumphmodeller att gå med i klubben. Vi har Thunderbird och Speed Triple ägare i medlemslistan. Klubben är också öppen för hojlösa som gillar Triumph.

Föreningen startades av ett par Bonnevilleägare i Stockholm som inte kände sig hemma ibland oljeläckande äldre Trajjor eller bland gasglada Daytonaåkare. Målet var inte att starta en traditionell förening med medlemsavgifter och administration. Just nu är syftet ett gemensamt forum på nätet och på sin höjd ett snyggt tygmärke. Men vi börjar redan planera samåkning till sommarens träffar.

Vi är fristående från Triumphfabriken och har inga bindningar med något företag som säljer eller importerar Triumph eller tillbehör.

Medlem blir du genom att skicka ett mail med namn, e-mail och Triumphmodell. Ett nyhetsbrev skickas ut via e-mail med ojämna mellanrum. Alla nyheter hamnar hos medlemmarna först! Dina uppgifter och din e-mail adress kommer endast att användas av oss för att skicka dig information om klubbens aktiviteter. Ingen information om dig kommer att spridas till andra företag eller medlemmar utan ditt medgivande.Mejla till: klubben nedlagd


Besökare:Counter