Spoštovani webmasterji, podjetniki, surferji...!


Dobrodošli na straneh, kjer boste izvedeli kako in kaj je potrebno narediti, da bo vaša spletna stran imela 1000 in več obiskov na dan. Ja vem ja. Vsak si sedaj misli da filozofiram in da je to zelo težko oziroma nemogoče. Ampak povem vam da se motite. Če vsaj malo razumete angleško in imate minutko časa (tako dolgo traja namreč vpis strani), vam bo uspelo. Takrat se mi ni potrebno zahvaljevati ; )

Kot ste že najverjetneje opazili, ta stran ni nič kaj posebnega, ampak vendarle ima od 500 do 700 obiskov na dan. Skoraj vsak pozna vsaj en način kako povečati število obiskov. Na primer vpis strani v najrazličnejše iskalnike, pisanje besed v "meta name" in tako naprej. Ampak to ni to!

Ne bom vam težil s tem, da bi vam razlagal o tem kako pomembni so obiski spletnih strani za uspešno poslovanje podjetja katero posluje izključno preko interneta, kot tudi klasičnega podjetja. Večina ljudi ne ve kako pripeljati obiskovalce na njihove strani, zato pa imate sedaj na razpolago zelo izpopolnjen sistem, kateri je zelo enostaven za uporabo, svetlobno hiter in 100% brezplačen. Da vpišete svoje strani in začnete opazovati kako se število obiskov povečuje iz dneva v dan, pa vam vzame manj kot minuto.
Mailing lista!

Profesionalno izdelana mailing lista s 1060 elektronskimi naslovi, krajšimi opisi in URL naslovi slovenskih podjetij po zelo ugodni ceni.

Mailing listo vam lahko pošljemo po e-mailu ali klasični pošti v dveh datotekah in sicer:

- datoteka "e-lista.xls" katera je narejena v Microsoft Excel-u in ima dva lista. Na prvem listu je spisek slovenskih podjetij, njihova dejavnost, krajši opis, naslov spletne strani in e-mail, na drugem listu pa je spisek 1060 elektronskih naslovov v katere so že vključeni e-maili 677 podjetij.

- datoteka "Spostovani.doc" je različica datoteke "e-lista.xls" le da je v .doc dokumentu. Vsebuje elektronske ter spletne naslove in krajši opis 677 slovenskih podjetij, ter spisek 1060 elektronskih naslovov v katere so že vključeni e-maili 677 podjetij.


!!!AKCIJA!!!

Od 09.08. do 19.08. 2001
brezplačno
do 1060 elektronskih naslovov
slovenskih podjetij.


e-naslovi.zip
(160 Kb)

+
DARILO
  
e-knjiga.zip          e-knjiga.exe
(402 Kb)             (1256 Kb)


Ponujamo vam tudi možnost brezplačnega vpisa v mailing listo.

Za več informacij kontaktirajte U4business4U TEAM


Kako do domene?
Deset muh na en mah!

Vpišite svoje strani v deset največjih iskalnikov in še bolj povečajte število obiskov na vaših straneh,
URL : Email:

ali pa si oglejte še druge možnosti kako povečati število obiskov.


Povečajte učinkovitost poslovanja
s pomočjo interneta!


Kliknite tu za nasvet tedna s področja e-poslovanja!


Glasba, filmi... Vse na enem mestu.CDNOW

   Counter


Vpiši se v knjigo gostov

Poglej knjigo gostov


E-mail
U4business4U


1