Jotain minusta:

Nimeni on Ulla. Olen 28vuotias nainen, syntynyt 11.02.1978 ja kotoisin pienestä Evijärvi -nimisestä kunnasta Etelä-pohjanmaalta. Perheeseeni kuuluu isä Hannu-Jaakko, äiti Marita ja siskot Riina (25-v) ja Lotta (20-v).

Tällä hetkellä asustelen taas Evijärvellä rakkaani Harrin ja kissani Takun kanssa rivitalokaksiossa, kuuden Kokkolassa viettämäni vuoden jälkeen. Valmistuin keväällä 2000 Prosessiteknikoksi Kokkolan teknillisestä oppilaitoksesta ja työkseni toimin suunnittelijana Pietarsaarelaisessa suunnittelutoimistossa. Työhöni kuuluu putkisto- ja teräsrakennesuunnittelu sekä prosessi-instrumentointi kaavioiden piirtäminen paperi- ja kemianteollisuudelle. Välillä asustelen viikot muualla, kun juodun työskentelemään jonkinverran asiakkaan luona.

Juhannuksena 2004 kihlauduimme Harrin kanssa (Harri kosi!) ja 10.07.2004 vietimme kihlajaisjuhlaa Jokikylän kylätalolla sukulaisten ja ystävien kanssa.

Toukokuussa 2006 alamme remontoimaan itsellemme taloa Kivijärvenkylään. Tietää ainakin mitä vapaa-ajalla tulee tekemään!
Harrastuksistani:

Harrastukseni ovat aika urheilullisia pääasiassa. Viime syksynä (2005) liityin mukaan puolivakinaiseen palokuntaan ja kävin sammutustyö-kurssin. Nyt saan olla mukana hälytystehtävissä ja päivystyksissä. Palokunnassa on lisäksi paljon harjoituksia ja vapaa-ajan toimintaa jossa olen ollut mukana. Muita urheilullisia harrastuksiani ovat kuntosalilla käynti, juokseminen, suunnistus ja pyöräily.

Muutakin kyllä teen urheilun lisäksi :-) Ristipistot ovat uusi mielenkiintoni ja sikäli erikoinen, että en koskaan ole tykännyt mistään käsitöistä enkä ole niitä aiemmin tehnyt. Olen aloittanut ihan pienistä töistä ja taidon kasvaessa suunnitelmissa on koko ajan isompia töitä :-) Kuvia töistäni löytyy alla olevasta linkistä.
~Viimeksi päivitelty 20.04.2006~
Poistettu sivuja ja muutettu tekstejä. Sivut tulevat muuttumaan lähiaikoina paljon!
Tervetuloa

Ullan kotisivuille!
Valokuva-albumi
Ristipistokuvat
1