Usvajärven Ratsastajat
Etusivu        Jäsenille        Jäsenet         Toiminta         Yhteys ja linkit (copyt)

 
Tervetuloa!

Usvajärven ratsastajat (USVA) on pieni seura, joka tarjoaa jäsenilleen mukavaa yhdessäoloa ja laadukasta valmennusta sekä omia luokkia jäsentallien kilpailuissa eri lajeissa. Jäsenille ei ole annettu yhtä tiettyä lajia, joten kaikkien lajien edustajat ovat tervetulleita mukaan kisaamaan seuraan iloiseen.

Usvajärven ratsastajat on saanut alkunsa alun perin Millin Tallin Ratsastajina 1999 ja sen nimi muuttui Usvajärven ratsastajiksi vuonna 2001, kun perustettiin Misty Lake’s Stables ja Usva-järven Oriasema. Jäsen määrä on ollut hyvin pieni (2-6), riippuen tallien kävijä määristä. Seuran tähän mennessä menestyneimpänä ratsastajana voidaan pitää seuran perustajaa Milli M:ää. Vuonna 2006 seura hyväksyttiin VRL:n alaiseksi ratsastusseuraksi.
 
Usvajärven Ratsastajien kotipaikka on Vista Ridge   . Tallin ylisillä on seuran oma koulutustila, jossa on tilaa 30 hengen ryhmälle. Tilaa saavat käyttää kaikki seuran jäsenet erilaisiin tilaisuuksiin. Tallin satulahuoneesta löytyy jokaiselle seuralaiselle lokero, johon säilöä omia tavaroitaan.

Vista Ridgen alueelta löytyy myös seuran jäsenten käytössä oleva maneesi.
 
Yhteyttä seuran ylläpitäjään saat aina sähköpostilla osoitteeseen usva1999@yahoo.com .
 
 
HUOMIO JÄSENET! Jos jäsenlistalta puuttuu sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitathan sen pikimmiten!
 
PAHOITELUT: Olen pahoillani, seuran viimeaikaista hiljaiseloa. Taustalla edelleenkin konerikkoni ja sen myötä menetetyt ohjelmat kovalevyltä. Pyrin kuitenkin saamaan mahdollisimman pien puuttuvat tulokset ja saamaan uusia kisoja kalenteriin. Seura etsii kuitenkin joka tapauksessa toista pitäjää, jotta toimintaa voitaisiin edistää.
 
Seuraavien jäsenten meilit eivät toimi: Reetta (VRL-5280), Assi (VRL-3156), Endessa (VRL-3232), Pippuri (VRL-4888) ja Rasp (VRL-5989)
 

Läm
pimin terveisin,
Milli M (VRL-2397, USVA)
 
Päivitykset
7.1.2009, Päivityksiä saadaan kokoajan tehtyä, mutta muutama vanhat kisat ovat etusijalla.
28.12.2008, Pieniä päivityksiä.
8.10.2008, Tulokset kisoihin, jotka odottivat niitä. Uusia kisoja anottu. Samoin NJ:n näyttelyt anottu.
7.9.2008, Roikkuneisiin MEJn kisoihin tulokset vihdoinkin. Piiriprojektia päivitetty. Kaksi valmennusta kalenterissa. Tervetuloa mukaan!
1.9.2008, Kisoihin osallistujia.
26.8.2008, Uusia kisoja anottu. Anottu uusia kisoja. Kaksi uutta jäsentä ja vanhojen jäsenten päivityksiä.
   
 
 
 

Copyrights
Lay: Orli
Otsikon kuva: Benny de Ruiter Stable
Teksti: Milli M