index
De B-link
de Jellink
de Charts
het UTHello there
LINKS

hehee mensjes,
voila, een link naar san' subpagina, de charts bijgewerkt en een nieuwe advertentie onderaan.
B..

----------------------------------------

He allemaal
Vanaf vandaag heb ik (Sandra het UTH-lid) ook toegang tot de homepage. Ik zal ' dan ook eens gaan updaten want dat is in geen tijden gebeurd. Dus kijk de komende tijd eens naar de veranderingen. Zo zullen de charts eindelijk aangepast worden, er komt hopelijk een uthellothere2 en misschien zelfs wel een Sandra-subsite. So keep an eye out!!!

----------OLD MESSAGE----------

Hallo mensen, welkom op de nieuwe-oude homepage van de UTH.
Op deze site alles wat je er verwachtte en misschien zelfs meer!
Als de andere originals eens een keertje wat actiever worden, zal deze site beter worden dan die hoofdbasis die nu overgenomen is door een losgeslagen wannabee.

Verder staat er hier op de homepage-start-pagina de UTH-data, info over de laatste updates en natuurlijk komt er hier het forum, verbeterd door onze eigen Lee-Hond Original, dus ook weer veel beter dan de oude versie.
Allemaal dingen om naar uit te kijken dus.

Links zijn er naar de persoonlijke sites van B Original, de charts, het UTHello there (zwaar ge-update trouwens) en de linkpagina.(helemaal onderaan) De andere Originals moeten ff opschieten met het maken van hun persoonlijke sites. Het Breakin' News, een link naar de UTHistory en een laatste mysterieuze link waar ik nog nix over los ga laten komen nog. (Zpannend!)

Ook nieuw op de site is onze sponsor; McBrams industries. Deze fantastische firma gebruikt onze site om reclame op te plaatsen voor haar producten. Om de zoveel tijd worden de advertenties verwisselt.

-de B Original.

Nu de UTH-data.

--------------------- UTH-data -------------------
Vanaf 22 juli: netwerken @ het uthuis
27 juli: Forms summerspecial @ Goudvishal

De SNTIALZ-link
>>> de San-link <<<
]=>WILLEMPAGE<=] NIEUW!!