Pentru a reveni la pagina principala, folositi comanda "back" din browser.

41. GHID DE PROBABILITATI PENTRU JOCURILE DE NOROC -
Catalin Barboianu - 8 euro
Colectie de rezultate probabilistice si strategii care acopera majoritatea jocurilor de noroc:  zaruri, flipper, bacara, ruleta, blackjack, poker, loto, pariuri sportive; ghidul este astfel structurat pentru ca jucatorii care nu au cunostinte minime de matematica sa poata evita sectiunile matematice si sa foloseasca direct rezultatele si recomandarile de care au nevoie; contine capitole speciale dedicate teoriei probabilitatilor si strategiei bazate pe probabilitate.

17.01.04, pdf, 889 KB (arhivat), ebook@go.ro, SC INFAROM SRL, 298986-Raiffeisen Bank Craiova

42. 47 WAYS TO PUT A SMILE ON YOUR FACE - Peter Sun - 3 euro
(lb.engleza) Ghid de psihologie aplicata pentru uz individual, in scopul realizarii telurilor propuse, dobandirea unei atitudini mentale pozitive pentru atingerea succesului in viata. Este scris in limbaj uzual, fara termeni de specialitate si contine exercitiile mentale de baza care trebuie executate pentru a antrena subconstientul si constientul in actiunile pozitive.

14.02.03, Computer Magic, 446 KB, 58 pag., ebook@go.ro, SC INFAROM SRL, 298986-Raiffeisen Bank Craiova

43. MIC MANUAL DE EDITARE A TEXTULUI MATEMATIC - INFAROM - 2 euro
Ghidul se adreseaza  persoanelor cu formatie matematica, care editeaza pentru prima data text matematic cu ajutorul calculatorului. Contine instructiuni de baza si exemple sugestive pentru folosirea aplicatiei "Equation Editor".

17.03.03, HTML, 162 KB, 8 pag., ebook@go.ro, SC INFAROM SRL, 298986-Raiffeisen Bank Craiova

44. UNITATI DE MASURA - INFAROM - 2 euro
Ghid numeric de conversie a unitatilor de masura ale principalelor marimi fizice. Pentru fiecare marime fizica, sunt inscrise unitatile de masura utilizate la nivel mondial si factorii de conversie fata de unitatile de referinta.

29.04.03, Sbookbuilder6, 354 KB, 16 pag., ebook@go.ro, SC INFAROM SRL, 298986-Raiffeisen Bank Craiova

pag. urmatoare