uvod

uvod.gif (4426 bytes)

 

    Vem, da ste že dolge tedne v šoli in ste se že navadili na šolski režim. Navadili ste se na življenje, ki se vrti okrog učenja in najlepših minut med odmori. A dovolite mi, da vam zaželim dobrodošlico tudi v imenu Utripa.

    Utrip je novo šolsko glasilo, namenjeno je vsem vam, dijakom in delavcem šole. Prva številka je pred vami, in če boste glasilo sprejeli, nameravamo v tem šolskem letu izdati vsaj še dve številki.

    V uredniškem odboru smo se znašli pred pomembno nalogo, pravzaprav pred velikim izzivom – ustvariti glasilo, kakršnega bi sprejeli vsi, učitelji in dijaki vseh smeri izobraževanja. Prinašal naj bi zanimivosti, ki se vrtijo okrog dijaškega življenja. Dijaki naj bi se v njem izražali z besedo, risbo in fotografijo. Zavedamo se določenih pomanjkljivosti, saj je vendar to naša prva številka. Se pa hitro učimo in ravno z vašimi prispevki bi bilo glasilo lahko dosti boljše. Zato vas vabimo k sodelovanju. Če imate kakšno domislico, kako bi popestriti naše glasilo. Vaš prispevek nam lahko pošljete kar na elektronsko pošto.

    Pomagajte nam z nasveti, predlagajte teme, izrazite svoje želje in poskušali jih bomo upoštevati in obogatiti naslednjo številko.

    Torej, sprejmite glasilo – VAŠE je! Utripa o vas in ZA VAS.

Lines-01.gif (5758 bytes)

 

Stran je optimizirana za ogled v 800x600 ločljivosti, delovati bi morala v vseh programih za surfanje po internetu (Internet Explorer, Netcsape). Lep ogled vam želi tudi avtor te strani Webgenij.