Ilmestyneet

1/2003

Tervetuloa

vanhan tutun Haukahduksen pariin! Entisen Haukahduksen julkaisun loputtua virtuaalimaailman fossiileista fossiilein ihminen, Nikita päätti ottaa lehden kontolleen, mutta kahdelle hartijalle ei mahdu tunnetusti kovinkaan isoa taakkaa, joten Prosper, paremmin Alissana tunnettu henkilö, päätti vapahtaa painoa ja siirtyä Haukahduksen päätoimittajaksi.

Uusi Haukahdus on online-lehti, joka tarjoaa kaikille virtuaalimaailmassa asustaville ihmisille ajanvietettä. Se yrittää olla mahdollisimman asiakaskohtainen ja monipuolinen, joten palaute ja parannusehdotukset eivät ole vain toivottavia, ne ovat välttämättömiä lehden kannalta! Siksi pyydänkin jokaista joka löytää pienenpientäkään virhettä tai jolla on vaikkapa aivan mitätön idea, mailaamaan meille Haukahdukseen.

Jokainen saa vastata Haukahdukseen tuleviin galluppeihin, mutta kaikkien tekstejä ei välttämättä julkaista (siis siinä tapauksessa että vastauksia tulee aivan ylettömästi). Juttutoivomukset otetaan aina vastaan ja ne huomioidaan.

Lähettäkää myös omaottamianne kuvia Haukahdukseen! Lehti elää pelkästään lukijoiden omilla kuvilla, joten lupia kuviin emme mistään kenneleistä kysy vaan kaikki kuvat tulevat lukijoilta. Kuvan ottajan ilmoitamme kuvan yhteydessä.

Terveisin, Prosper

e-mail: prosperrlz@hotmail.com

Banneri

Olisi ihanaa jos kaikki Haukahdusta lukevat laittaisivat tämän bannerin sivuilleen, niin että vielä asiasta tietämättömätkin voisivat tutustua lehteen. Ja tekstilinkkihän käy aivan yhtä hyvin. ^^

Ilmoitustaulu

   • maaliskuussa

Päätoimittajan vaihdoksesta ja lehtien myöhästymisestä johtuen ei maaliskuun tulevia aiheita vielä tiedetä.

   • toimittajille

Kaikki vanhat toimittajat, joilla olisi mahdollisia juttuja lehteen, olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

   • gallup

Uutta gallupin aihetta ei ole vielä päätetty.

   • aikataulu

Muutos aikatauluun. Lehti alkaa ilmestyy näillä näkymin joka kuukausi, toivotaan, etät juttuja riittää.