Ajattelitko ryhtyä saippuakauppiaaksi?
Lue nyt kuitenkin tämä ensin.
Seuraavissa kahdessa kuvassa on osoitettu verkostomarkkinoinnin mahdottomuus. Jos olet käynyt käännytystilaisuukissa, niin olet varmasti kuulluut kuinka suuria summia tulet saamaan, kun tietty määrä portaita/tasoja/leveleitä on sinun allasi.

Yleensä asia ilmaistaan seuraavasti:
"Siis sun pitää hankkia vain yksi, siis vain yksi uusi alamyyjä/jakelija/asikas/business contact kuukaudessa, niin saat näin ja näin paljon rahaa."

Sitten jatketaan seuraavasti:
"Jos sä oletkin kyvykäs persoona, niin saatat pystyä jopa hankkimaan KAKSI uutta asiakasta kuukaudessa. Jos tähän pystyt, niin saat näin ja näin paljon rahaa.

Ohessa on kaksi kaaviota kyseisistä tilanteista. Ensimmäisessä hankitaan aina yksi uusi myyjä joka kuukausi ja toisessa hankitaan aina kaksi uutta myyjää kuukaudessa. Tietysti oletetaan, että uudetkin myyjät toimivat samalla tavalla, kun siihenhän koko homma perustuu. Lähtötilanteessa viikolla 1 on olemassa viisi (5) myyjää koko maapallolla.
Pitäisikö alkaa jo perustamaan haarakonttoria Marsiin, kun täällä Telluksella käy ihmiset huolestuttavan vähiin hyviä pisneksiä ajatellen?

Pari sanaa hakukoneille: verkostomarkkinointi, pyramidi, verkosto, verkostohuijaus, saippuakauppa, golden, ACN, rikastu helpolla ja kaikkea maan ja taivaan väliltä.

OTA JÄRKI KÄTEEN! Mieti kuka tässä hommassa oikeasti rikastuu! Ja lopuksi voisi sanoa että, kaupankäyntiin perustuva ystävyys on ihan mukavaa, mutta ystävyyteen perustuva kaupankäyntin on perseestä.