Minusta

Tämä on minun tekemäni kotisivu.  Nimeni on Vera Sirokova. Olen ATK:n ammattilainen. Haen avoinna  olevaa ATK:n työpaikkoja. Olen sekä ohjelmoija että tietotekniikan opettaja.

Olen suorittanut Leningradin Hienomekaniikan ja Optiikan korkeakoulu vuonna 1976. Olen opiskellut korkeakoulussa  Elektronisiä tietokoneitä sekä ohjelmointia. Olen toiminut 19 vuotta ATK-alalla ohjemoijana ja myöhemmin tietotekniikan opettajana. Työkokemukseni olen hankkinut Pietarista. Inkerinsuomalaisena paluumuuttajana olen asunut Suomessa vuodesta 1995 lähtien. Minulla on Suomessa pysyvä työ- ja oleskelulupa.

Suomessa olen suorittanut Suomen kielen kurssin Helsingin Käpylän iltaoppikoulussa ja Helsingin Amiedussa suomen kielen tasokurssin 4. Kohotan koko ajan ammattitaitoani. Olen suorittanut C-ohjelmointi koulutuksen Amiedussa 27.7.-27.12.1998. Täällä kurssilla opiskelin  sekä C++ kieltä, Delpin, Visual Basicin, systeemisuunnittelu. Olen harjoitellut Kansan Sivistystyön KSL r.y:ssä atk-harjoittelijana 1.12.96-17.1.97. Harjoittelujakso oli osa Bruves- henkilökehityksen järjestämää Oman uran suunnittelu- ja kehittamisprojektikoulutusta. Siellä asensin Corel Office 3.0 – ohjelmistoa KSL:n henkilökunnan käytössä oleville tietokoneille, tein erilaisia taulukoita Quattro Pro for Windows taulukkolaskentaohjelmalla ja työajan seurantarekisterin tietojen tallennusta Paradox 5.0 – tietokantaohjelmistolla. Lisäksi olen avustanut kurssilaisia atk-Mikrosoft Windows Work – monitoimiohjelman kaytössä (tekstinkäsittelyä ja taulukkolaskentaa).

Minulla on työkokemusta Suomessa. Olen opettanut jonkin verran ATK:ta Helsingin Ura-Instituutissa. Opetan Windows 95:tä, MS Office 97:ä, internetiä ja sähkæpostiä. Pidän opettamisesta ATK-alalla, koska olen työskennellyt koko työelämäni tietokoneiden parissa. Olen seurallinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Opiskelijat ja heidän ongelmansa ovat aina olleet minulle tärkeitä. Pidän luovasta työstäni. Olen osoittanut tunnollista suhtautumista tehtävääni ja pätevyyttä toimia itsenäisenä opettajana. Laatimani oppimateriaalit ovat työantajien mukaan selkeitä ja opetusta edesauttavia. Olen myæs opettanut ATK:ta osuuskunta AELITA:ssa. Opetus on tapahtunut venäjän kielellä.

Uskon itseeni ja toivon oman työpaikan löytyvän Suomesta.