DOBRODOSLI
Dobrodosli pri mojem predmetu!
Rada bi samo povedala, da pri meni ne bo potekal obicajen pouk.
Tukaj ne bodo le referati in naloge, vmes pa zabusavanje, vendar bo potrebno trdno delo. Imela bom tudi vec krozkov h katerim se boste lahko vpisali in kjer boste lahko dobili dodatne tocke vendar boste morali res pridno delati. Prav tako bom ucence, ki se mi EN mesec ne bodo oglasili izpisala iz predmeta in ce se mi isti ucenec kasneje pojavi s kakrsnim koli izgovorom, ga ne bom vec sprejela nazaj.
Red in disciplina bosta pri meni res zelo pomemba, in se ju bo treba drzati.

Pa ne bojte se, saj nisem taksen bav bav kot izgleda, doseci le hocem, da se k meni vpisejo ucenci, ki so resni.

Kaj bom sploh poucevala? To ne bo predmet kot so uroki ali spreminjanje oblike. Moj predmet ne bo temeljil na caranju in carobnih palicah, vendar pogovarjanju in znanju od drugih predmetov (uroki, mracne sile in podobno).

Ze res, da ste sele 3. letnik, vendar ste ze vseeno dovolj zreli, da zacnete razmisljati o tem, kaj bi zeleli delati po koncani akademiji.

Ce jih bo vec zaiterisiranih za aurorje, ali igralce quidditcha, ali kaj podobnega, bom ustanovila poseben krozek samo za te ljudi, kjer se boste lahko poglabljali v te poklice, izvedeli vse o njih in si nabrali tudi nekaj prakse.

K meni se lahko upisete tudi tisti, ki se ne veste dobro kaj bi po koncani soli, saj lahko pri predmetu dobite ideje in odkrijete kaj bi vam najbolj lezalo.

To bi bilo zaenkrat vse ;)
LP
O MENI
METODA UCENJA
LEKCIJE
REDOVALNICA
OBVESTILA
FOR FUN
Ce mi zelis poslati prijavnico ali kaksno vprasanje le klikni na mojo sovo Willow.