Klik hier


Klik hier
 
Google Yahoo Hotmail Nieuwsblad YouTube
Wikipedia Child Focus Donna MSN Mappy

Welkom op de homepagina van
JONGERENKOOR ZOTTEGEM


Jokozo zingt in Versailles (Frankrijk) !
Welkom op de vernieuwde (15/09/2008) homepagina van Jongerenkoor Zottegem. Hier vindt u alles wat u over het koor wilt weten. Gebruik de inhoudstafel in het linkerframe om doorheen deze site te wandelen. Veel surfplezier !

Deze site is opgestart op 16 april 1998. Daarmee waren wij, voor zover ons bekend, het allereerste Belgische onafhankelijke jongerenkoor met een eigen site op Internet. Op dit ogenblik worden alle pagina's opnieuw ge-updated, zodat alles weer helemaal 'fresh' is. We raden u aan om deze site toe te voegen aan uw bookmarks, en later nog eens terug te komen, omdat deze site ook nog steeds volop groeit.


Alles wat ook maar enigszins met Jongerenkoor Zottegem te maken heeft, kan u op deze site terugvinden. Wilt u weten wat het koor allemaal doet , wilt u weten wie er in het koor zit, wilt u een optreden bijwonen , of wilt u zelf een optreden aanvragen , dan kan dat hier allemaal.


Bovendien presenteren we u een voorsmaakje van onze tweemaandelijkse koorkrant , krijgt u een selectie van onze eigen bezinningsteksten , of kunt u grasduinen in geselecteerde bijbelfragmentjes.


Om het geheel wat visueel te maken, vindt u hier ook vele foto's van het koor. Uiteraard kan op de site van een koor ook de muziek niet ontbreken. Zo vind je hier ons volledige liederenrepertorium, en kan je ook luisteren naar enkele geluidsfragmenten.


Alles, teksten, foto's en geluidsfragmenten mag u helemaal gratis bekijken en zelfs downloaden ! Het enige wat we van u vragen, beste bezoeker, is dat u ons gastenboek tekent, of een e-mailtje stuurt met uw reacties. Alvast bedankt !


Als toemaatje vindt u op deze site ook nog een leuke wedstrijd , een chatbox en links naar andere interessante websites. En wilt u, na het bekijken van dit alles zelf lid worden, dan kan dat ook .

Jongerenkoor Zottegem wenst u een aangenaam surfverblijf toe !


1