Heippa!

Viherlaakso on taas talven varalle lakannut kaikki karsinat joka puolelta. FWB hevosemme ovat alkaneet myös käymään NJ:n alaisissa näyttelyissä, nyt on vai odoteltava tuloksia, miten oriimme pärjäävät :) FL VS Crashing To Nightmare ox:lle on vihdoin myönnetty Ch-arvonimi, ja Viherlaakso on Crashystä hyvin ylpeä, niinkuin kaikista muista hevosistaankin. talven alkaessa alkaa myös uusi astutus-kausi, jolloin kaikki Viherlaakson tammat astutetaan joko omilla- tai ulkopuolisilla oreilla. Myös Oriit ovat hyvin varustuneita tulevaan astutus-kauteen. Jos sinua kiinnostaa joku orii, älä epäröi ottaa yhteyttä viherlaakson pitäjiin, Wizzyyn ja Niniin.

kesällä tallirakennukset ovat olleet jälleen pienessä restauroinnissa. Rempan aikana hepat kirmailivat kesälaitumilla :) Talli maalattiin kertaalleen, tarhojen aidat ja muut aitaukset lakattiin, tallin lattialle valettiin uusi sementti ja pihaan tuotiin kaksi rekka- autollista soraa. Kentän pohja lanattiin ja pöyhittiin. Kaikenmoista pientä järjestelyä ja vähän isompaakin investointia.

Tästä ulkoasusta pitäisi riittää voimia koko talven ajaksi. Luulemme, että talvella voisi olla jonkin pienen tauonkin paikka, jos sellainen on tarpeen :P Kisoja suunnittelemme jo nyt, sillä toiminta vilkastuu. Toivottavasti kaikki Viherlaaksossa käyneet ovat aina viihtyneet ja toivomme, että tulevaisuuden kävijät myös pitävät tallista :)

Viherlaakso on:
- Naapuruudessa : Vihermetsän kanssa


Syksyisin terveisin Wizzy ja Nin