Vaeltajan löytää --> DeviantArt, nickillä Vantsu. (sinne ilmestyy tietoja ainakin.)

No niin, kai olisi jo aika hieman teitä informoida. Eli, kyllä, sivusto on ollut hyvin kuollut jo hyvin pitkän aikaa; ensinnäkin, koska suunnitelmissani oli tehdä uusi sivusto, joka ei ole koskaan tosin projektina pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Ainoa asia, mitä olen sen eteen tehnyt, on uuden sarjakuvan suunnitelu, joka sinänsä ei ole hyvällä mallilla, mutta mistä nautin, että saan tehdä sen aivan rauhassa ja ilman kiirettä. Joskus sitäkin tulee, joskus~

So dudes, here's the deal.

Tähän asti kiinnostus on ollut alhaalla, mutta nyt (kiitän Mourieraa (Mariko?) innostuksen sytyttämisestä) on alkanut taas kiinnostaa tehdä jotain jonkinlaisten sivujen hyväksi. Eli, tässä hieman ennen koulun alkuja, alan työstämään (ehkä) hidasta, mutta tasaista tahtia jotain näyttämisen arvoista. Siihen asti, te harvat jotka satutte näyttämään nenäänne täällä, olkaa hyvä vain ja kirjoitelkaa mitä tahansa, ehdotuksia yms. vieraskirjaan.

Iloista alkusyksyä! :)

~ Vaeltaja


Vieraskirjaan


ps. Ai niin, Geocities (sivupalvelin) sulkeutuu 26. Lokakuuta 2009. Yritän saada sitä ennen uusien sivujen linkin tänne näin. Jos en ehdi, saatte itse löytää tienne jotenkin sinne.
Vielä yhteistyöläisille; jatkan mielelläni yhteistyötä uusien sivujeni kanssa teidän kanssanne. :)
1