EtusivulleKilpailukalenteriRanking
Virtuaalinen matkaratsastusjaos ViMaRJa:

   ViMaRJan tarkoituksena on luoda yhtenäisyyttä matkaratsastuskilpailuihin virtuaalimaailmassa sekä järjestää kaikille tietokanava kilpailuista sekä tapahtumista.

   ViMaRJa tarjoaa käyttäjilleen nykyisellään ohjeet matkaratsastuskilpailun järjestämisestä, kilpailukalenterin ja rankingin. Tulevaisuudessa mahdollisesti (todennäköisesti?) myös valmennuskalenterin/valmennuksia ja muuta toivottua tietoa.

   ViMaRJa toimii VRL:n alaisuudessa ja valvonnassa.

   Kaikki kyselyt/tiedotukset/palautteet osoitteeseen stina_keranen@hotmail.com. Mikään asia ei ole liian pieni, tarkistathan kuitenkin, että asiaa ei ole selvitetty riittävällä tavalla sivustolla.

Päivitetty viimeksi: 23.08.2004
LOPPUTILANNE. IRL-syistä en pysty jatkamaan mitään virtuaalijuttua, ViMaRJan viimeiset kisat ovat kalenterissa, rankingissa kaikki lopputulokset. En ota enää vastaan tuloksia tai kutsuja.
HUOM! Heinäkuussa on päivitykset hieman heikossa, mutta kutsut pyritään lisäämään mahdollisimman nopeasti.
HUOM! Uusi sähköposti.
Ongelmia päivittämisen kanssa, pahoittelen. 10.06. alkaen toivottavasti vähemmän.
Sääntömuutoksia 14.06.! lisäosuus "Yleiset säännöt" -kohta 15., kilpailuharjoitusluokat. ViMaRJa tahtoo tukea myös sunnuntaiharrastajien helppoa lajin pariin pääsemistä.
Sääntömuutoksia 18.01.! 3d6-arvontatavan läpipääseminen, ratsukkojen etenemisoikeus, osallistumisohjeet, rankingia varten tulosten ilmoittaminen, jaettavat pisteet.
Sääntömuutos 24.01.! luokan pituudesta lisätarkennus.

TILANNE EI PÄIVITETTY

Eniten hyväksyttyjä kilometrejä:
700 km Elsi (RTHRA,KL-730) - KTD's Demantur
Eniten pisteitä ratsastajalla:
26p. Shir (HuRi, KL-701)
Eniten pisteitä hevosella:
55p. HT Jasmina ox

Säännöt sovellettu SRL:n Matkaratsastussäännöistä 1.4.2002.

1