13.8. Erin sasi käyttäytymiskokeensa läpi, kuten Rapsukin. Reeta saalisti haavinsa tittelin SchH2, eli voittajaa kohden. Roikin sijoittui hienosti saaliinsa SchH1:n kanssa. Olemme todella positiivisesti yllättyneitä Elinan kanssa. Rapsun ja Erinin kanssa aloitellaan haussa ..
Lue lisää...
WILKOMMEN BEJ AXXXE!

Koirat × Kasvatus × Tapahtuu × Muuta × Mail
Team Taffelsson on pieni, kahdesta ihmisestä ja muutamasta schäferistä koostuva tiimi. Minä ja Elina omistamme nämä pienet palveluskoirat. Tiimimme vierailee enemmän paimennus- ja palveluskisoissa, kuin muissa lajeissa. Näyttelyissäkin käydään ahkerasti. Päätavoitteemme on saada jokaiselle koiralle valioarvo, mieluiten V PVA tai v FIN KVA. Sekä minä että Elina kilpailemme ahkeraan eri lajeissa ja itsekin pidämme kilpailuja. Yritämme olla eniten mukana virtuaalisen Saksanpaimenkoiraliiton alaisissa näyttelyissä ja tapahtumissa. Nyt olemme mukana mm. Saksasnpaimenkoirien Voittaja 2006-näyttelyyn.

Emme harjoita hoitajatoimintaa kovinkaan paljoa, mutta mieluusti otamme vastaan aktiivisiä ja ahkeria hoitajia koirillemme. Hoitajan tulisi hoitaa vähintään kerran kahdessa viikossa. Joskus pidämme hoitajillemme pienet PAKKit, joihin saa todellakin osallistua vain hoitajat koirineen, hoitsujensa tai omiensa. Oman koiransa saa ottaa kennelille mukaan, mikäli haluaa. Yleensä koiramme käyttäytyvät rauhallisesti, eivätkä välitä kuin kennelin kissasta Viuhdista. Ainoa buhundimme, Nanna, välittää Viuhdista eniten. Nanna ja Viuhti on parhaat kaverit, buhundtyttö on jopa oppinut kiipeämään puuhun kaverinsa perässä!

Terveisin Julia, Elina ja saksanpaimenkoirat

1