JavaScript Free Code A M A Y A
tallista
toiminta
hevoset

yhteys
muuta
Uutisia:
Amayan ensimmäinen haflingerkasvatti on saapunut maailmaan!
Tule ihmeessä tervehtimään pikkuista!
>> Lue lisää

Hevoskannan uusinta alkaa. Vanhempia hevosia myydään ja tilalle ostetaan nuorempia. Haflinger tammoja tarvitaan!
>> Lue lisää

Pictures by
Christiane Slawik
Aurinko paistaa, linnut laulaa ja pieni tuulen vire puojettelee tallipihassa. Vihreät laitumet joissa hevoset kirmailevat innoissaan. Kimmeltävä vesi jossa ratsukko polskuttelee, hevonen innoissaan viileästä vedestä kuumuuden sijaan. Maaston hiekkapohjaiset laukkasuorat, metsäpolut joille paetaan aurinkon suoria säteitä etsimään varjojen suojaa. Pieni varsa joka juuri on saapunut mailmaan ja ottaa ensiaskeliaan nurmella. Mitä se on? Sitä kutsutaan kesäksi.

Amaya on vuonna 2006 perustettu virtuaalitalli jossa järjestetään monen moista toimintaa. Pääperiaate on hevosten kasvatus ja painotamme kahteen tiettyyn rotuun. Ennen kasvatimme vain trakehnereja niiden harvinaisuuden vuoksi, mutta kun kyseinen rotu yleistyi aloimma kasvattamaan myös haflingereja. Haflingerihan eivät ole niinkään harvinaisia virtuaalimaailmassa, mutta se ei ole massarotukaan.
Järjestämme myös kisoja, yksityisten majoittamista tiloihimme sekä hoitajatoimintaa.

Amayan omistaa Andu. sekä Evina. Andu. omistaa suurimman osan tallista ja tekee myös suurimman osan työstä tallin eteen. Evina, joka sattuu olemaan Andun sisko, omistaa pienemmän osan ja hoitaa vain pieniä asioita tallin eteen ja auttelee silloin tällöin, koska ei koulukiireiltään kerkeä tallin kanssa paljoa mitään hääräilemään. Evina on kuitenkin "säilyttänyt nimensä omistuspapereissa"vaikka itse asiassa tekee todella vähän tallin eteen.
Otamme mielellämme myös tallityöntekijöitä yms. töihin tallillemme ja mahdollisesti voimme maksaa palkkaa Welhon kautta jos vain saamme aikaiseksi hommaan mukaan ilmoittautua.

Jäät sulavat
Kesä tulee ja Amayakin heräilee talviuniltaan mahtavaa vauhtia. :) Haflingereja on jo tullu mukavasti talliin ja ensimmäinen pieni, pörröinen haflingerkasvattikin on jo saatettu maailmaan. Tämä ainutlaatuinen varsa kasvaa Amayassa kouluttautuen ja kisaten ennen myyntiään. Toivottavasti varsa saa sen jälkeen hyvän kodin itselleen. :)
Hoitajiennurkkaus on saatu valmiiksi ja enää tarvitaan hoitajia jotta saadaan toiminta kunnolla pyörimään. Toivomme että rakkaat huomionkipeät hevosemme saisi itselleen omat rakastavaiset hoitajat.
Pikkutalli on myös taas avoinna yksityisille hevosille, ja laitumellekin pääsee kirmailemaan Amayan heppojen kanssa.
Myös ekat kisat pitkästä aikaa laitettiin pystyyn ja nyt vain odottelemme lisää osallistujia.
Aika onnistunut olo on nyt kun kaikki tuntuu taas alkavan sujumaan mukavasti. ^^
- Andu., Evina ja hevoset