Dianov
index x koirat x toiminta x yhteys
TAUKO. Palaa tai ei.

Päivää ja hyvää kesää,
olet todellakin Dianovissa. Tämä on pienehkö syyskuussa -05 perustettu alle kymmenen koiran virtuaalikennel, joka siis kasvattaa palveluskoiria FCI 1-ryhmästä. Pentueita meille syntyy todella harvoin ja tarkkaan valituista vanhemmista ja huolehdimme kasvateille todella hyvät kodit. Ilmoittelen pennuista aina tarkemmin Turreissa ja myös täällä sivuilla, tietenkin. Olen aika epäaktiivinen sivujen päivittäjä, joten ensiksimainitusta löydätte aina varmimmat tiedot. :) Koirilla kisataan kaikkea - näyttelyitä, tokoa, agilitya, paimennusta, vesipelastusta, maastoesteitä ja mitä vaikka, mahdollisimman aktiivisesti. Juuri hyvin kisatut koirat ovat Dianovin ylpeys.

Dianov-sana tarkoittaa venäjäksi Tiaista. Kennel sijaitsee pääkaupunkiseudulla, muutaman kymmenen kilometrin päästä Helsingistä. Kennelin ympärillä kasvaa paksuja, tuuheita vaahteroita ja muita jalopuita. Pihan poikki virtaa pieni, polveileva, puhdasvetinen puro. Se johtaa suurempaan jokeen, jonka koski kuohuu parin kilometrin päässä kennelrakennuksesta. Koirat asustavat sisällä, mutta pihalla on my�s tarhat. Tilavan talon yläkerrassa asuvat nartut, alakerrassa urokset, ja ne erottaa toisistaan sekä portaiden ylä- että alapäässä olevat ovet. Enemmän selitystä kennelin ympäristöstä ja toiminnasta sivulla esittely.

Tällaisten etusivutekstien kirjoitus on ihan oma taiteenlajinsa, jota en valitettavasti hallitse. Olkaapa siis hyv�t ja laputtakaa jo katsomaan sivuja. ;)

--tibby, antistarr @ luukku.com
Ulkoasu © tibby
Otsikko & sen kuva © tibby
Tekstit © tibby