Kaikki loppuu joskus ...

Jokaisesta meistä varmasti tuntuu aina välillä siltä ettei virtuaalimaailma olekkaan aina juhlaa. Joillakin meistä menee virtuaalihommat liikakin oikean maailman päälle, eikä läksyjäkään tule tehtyä, kun on lisättävänä näyttelyyn osallistuneet.

Minulla nyt kuitenkin on tämä vaihe, että ollakko vai eikö olla. En tiedä palaanko luoksenne, ehkä, ehkä en. Jos innostusta riittää... Olen kuitenkin ollut jo noin 2 kk erossa virtuaalikoirista, eikä se niin vaivallista ole ollutkaan, kun ensin ajattelin. En näe mitään syytä jatkaakkaan. Suurin osa koko minun mieleenpainuvasta virtuaalimaailmasta on lähtenyt; pipari, sonja, JemanD (onko?), jessi ja tofu. Joten miksi minäkään jatkaisin, näen heitä samanlailla mesessä ja lähes jokaisella heistä on esim. kotisivut, joissa viekuttelu käy.

Olin virtuaalimaailmassa vain 2 vuotta. Ehkä tulin liian myöhään? Mutta silti tutustuin suurimpaan osaan kennelpuolelta ja tallipuolelta vain muutamiin. Kenneleitä minulla oli viisi ja talleja kaksi. Se riittää.

Jos joku teistä minua jää kaipaamaan, on minullakin kotisivut. Jos teitä kiinnostaa, niin tulkaahan ystäväni morjestamaan. >> http://www.beautiful-insanity.org/nea

Koiria en myy, sillä on 5 % mahdollista että vielä palaan...

Rakastan teitä kaikkia!!!
Kaivaten, Nea

Tutut, joilla ei vielä meseäni ole, lisätkäähän ampparih@hotmail.com