Cistiga bani pe Net!!!


Viziteaza acest site si in cativa pasi vei afla cum poti transforma Internetul intr-o "masina de facut bani" automata care iti va permite in cateva luni sa devii independent din punct de vedere financiar castigand la inceput zeci, apoi sute si chiar mii de dolari (da, $$$ dolari!) in fiecare luna. Bazat pe principiile unei afaceri de piata, acest sistem poate fi pornit de la zero in decurs de patru-cinci luni. Tot ce ai de facut este sa inveti, sa respecti si sa aplici zi de zi sfaturile din cadrul fiecarui pas. Daca esti incepator citeste explicatiile amanuntite.

Inainte de toate, iti recomand sa citesti regulile si conditiile de utilizare ale acestui site.

Pasul 1

Primele surse de bani

Pasul 2

Conturile electronice(e-banking)

Pasul 3

Generatorul de vizite

Pasul 4

Persoane recomandate(refferals)

Pasul 5

Vizite platite

Pasul 6

Gratuit

Pasul 7

Fa-ti propriul site

Pasul 8

Magazinul virtual(e-shop)

Pasul 9

Castigi din jocuri

Pasul 10

Fa-ti reclama!

Pasul 11

Tips & Tricks

Reguli si conditii de utilizare

Regula de aur a oricarei afaceri este aceea ca trebuie sa reinvestesti banii in ea pentru a obtine un "efect de avalansa".

Daca vrei sa vezi logica dupa care e organizata afacerea, apasa aici.

De unde, cum, cand si unde afli citind si urmand cu atentie recomandarile din cadrul fiecarui pas.

Pasul 1: Primele surse de bani si informatii pentru afacerea ta:

Programele de mai jos te platesc pentru a citi reclame (intre 0,01 si 5$/reclama), pentru a vizita situri ,a naviga pe Net , a te inscrie (1-5$), si chiar poti castiga bani ascultind muzica (~0,60-1,60$/ora)! Daca vrei sa pornesti de la zero, inscrie-te la ele si obisnuieste-te ca zilnic sa le folosesti pe toate simultan, pentru a castiga mai mult:

Programe de e-mail(esti platit ca sa citesti e-mail-uri)

Nocs

Opt in Pays

MikesPaid4Email

Mec Co Op paidmail

EMailValue

Programe de vizite(cistigi vizite/trafic pentru situl tau)

ClickThru (vei putea castiga vizite si informatii pentru situl tau)

Programe de tip ad bar(esti platit ca sa navighezi pe net)

Make-euros

Paid4one.de

Cashsurfers

MyECom $

Vi-direct

Programe de muzica(esti platit ca sa asculti muzica)

Cashradio


Inscrie-te la ele prin intermediul legaturilor din aceasta pagina si incepe sa castigi bani pentru pornirea afacerii tale.

In Internet, vei mai gasi multe programe care te platesc ca sa citesti e-mail-uri, merita sa le folosesti pentru a face bani cu ele (platesc putin: 0,01-0,02$/reclama, dar pic cu pic se face marea) numai daca ai o conexiune de viteza (ISDN) si propriul tau sit pentru a putea avea multe persoane recomandate, sau pentru a-ti face reclama (vei afla cum in pasul 11).

In cadrul fiecarei pagini (de la Pasul 1, la Pasul 11) poti utiliza caseta de cautare de la inceputul paginii pentru a gasi alte programe de acelasi tip cu cele din pagina. Tot ce ai de facut este sa tastezi in caseta cuvinte individuale, sau multiple (separate prin virgula) in limba engleza, referitoare la ceea ce te intereseaza, dupa care apesi butonul "Go" si in paginile ce se vor deschide vei gasi legaturi catre ceea ce te intereseaza.

Daca vrei sa ajungi direct pe situl in engleza apasa aici . Daca aceasta legatura nu merge incearca aici (sit de rezerva).