welkom
Daag beste luitjes

Welkom op mijn site diej over mij gaat, mijn hobbys en vrienden.
Me nd Tatjana
Vrienden
Jeugdbrandweer
Enkele modelfotos die ik heb gemaakt
Keeyyss nu een btje bull shit over mij!!!
Nou ik isj marcel en ik woon in saaidam(zaandam). Ik woon hier nog bij mijn paatje en maatje. Mijn zus, petra, isj gelukkig de deur uit en woont in Almere-Buiten met der zoontje niels.
Ik heb zelfs nog een pappie en mammie:P;) en die wonen in heemskerk, daar heb ik drie lieve zusjes, renate, jolanda en miriam(love you wijfies), en twee brute broers, remco en mario.

Geloof het of niet maar ik ben heel erg happy in love met mijn moppiej tatjana. Tsja, hoe iets tussen ons is geworden is een raar verhaal maarrrrrr....
ik zit me nu onwijs te vervelen dus vertel ik het maar ff.
Op een dag zaten we in een hout treintje in een speeltuintje. Daar zaten we met zijn allen te chooken. Ziej foto
Tsja, daar zaten we dan, met een dikke paal tussen ons in. Als diej paal er niet stond was ik op tatjana der schouders inslaap gevallen, ook al kon ik der nauwelijks. Ergens diej week was tatjana in de speeltuin en ik ook. Toen was tatjana haar vest vergeten en diej heb ik toen thuis gebracht. Ja Ja toen kwam ik daar thuis, gelijk der ouders ontmoet. Wat denk je, komt der moeder op je af: Moet je horen jaap die heb een prent gehad terwijl hij helemaal niet door rood reed. Ik dacht van ooh my god waar ben ik beland, maar ondertussen na bijna 3 maanden ben ik heel trots op mijn schoonouders:P.

Ach tsja nu nog wat over mijn hobbys.
Ik zit bij de jeugdbrandweer in zaandam. Tsja wat valt daar over te vertellen. Ik mag best veel leiders niet maar toch ook wel weer, omdat ik ze best vaak uitlach. Ik ben nummertje drie, niet dat dat jullie iets zegt:P maar ik zorg ervoor dat er water bij de brand komt.
Veel plezier verder nog met het bekijken van mij site:P binnenkort komt er nog een gastenboek.

Djoegiejs enne groetjes aan de heeruh

enne dikku kuss aan de dames