Tervetuloa

Oletko menossa Luutalahden pimeyden voimilta suojautumisen tunneille? Siinä tapauksessa paina linkistä PVS:n luokka.

Mikäli etsit Monaa muuten vain, voit jatkaa tutustumista Monan huoneeseen. Huone sijaitsee Luutalahdessa Läntisen pikkutornin oikealla puolella toisessa kerroksessa ja lähellä kirjastoa.

Kun astut sisään ovesta, tulet aika suureen ja siistiin huoneeseen, joka on kalustettu melko niukasti.

Huoneen lattia on vaaleaa puuta ja seinät vaalean siniharmaat. Heti vasemmalla puolella on ovi todella minikokoiseen kylpyhuoneeseen. Oikeanpuoleisella seinustalla nurkassa on pöytä ja pari tuolia ja toisessa nurkassa pieni takka, jonka reunuksella on purkillinen hormipulveria. Pöydällä on kynttilöitä, pergamentteja ja kulhollinen hedelmiä. Pöydän ja takan välissä on ovi toiseen huoneeseen, mutta sen ovi on lukittuna ja Mona päästää sinne vain harvat ja valitut.

Keskellä lattiaa on sininen, kulunut matto ja suoraan edessä ovelta katsottuna on iso ikkuna vaaleilla verhoilla. Ikkunan vasemmalla puolella seinustalla on pieni keittiönurkkaus: työtaso, hyvin pieni tiskiallas ja keittotaso, jossa on kaksi keittolevyä. Seinällä on pikkulapsen tekemiä piirustuksia, jotka eivät näytä esittävän mitään omituisine kiehkuroineen. Ikkunan oikealla puolella on melko tyhjä hyllykkö. Lattialla nurkassa on kasa lasten rakennuspalikoita, pallo ja pehmoleluja. Muuta huoneessa ei sitten olekaan, ja siksi lattiatilaa onkin paljon.


© Mona 2008
Päivitys: 9.2.2008.
1