Hoi allemaal, en welkom op mijn kleine homepagina
Hier probeer ik u iets te vertellen over mijn hobby ;-)
ik ben geboren in tilburg en woon daar nog steeds.

Nou ik vind het dus spannend en vooral opwindend om mijn euros aan vrouwen te moeten afstaan, dit komt voornamelijk omdat ik nogal onderdanig ben tegenover vrouwen, daarom vind ik dus ook dat zij meer recht hebben op mijn euros als ikzelf.

Dit klinkt misschien raar en onwerkelijk, maar dit is dus toch echt 100% oprecht en eerlijk en vertrouwelijk bedoeld, ik kan er namelijk niets aan doen dat voor mij een enorme kick is, als ik zie hoe vrouwen lekker mijn gehele portemonnee leeghalen, en dat ze dan dit zelf in eigen zak steken.
Ja er zijn gekken en er zijn gekken, u zult me wel voor gek verklaren, maarja het is nu eenmaal een hobby van mij, en daar werk ik dan ook flink voor, om dit te kunnen blijven doen..
Hoe kunt u mijn euros afnemen ?
Ik doe dit dus meestal op de volgende manier:
Ik ga met me auto naar een parkeerplaats toe die de vrouw mij opdraagt, daar aangekomen ga ik achterin de auto zitten met me onderkant ontbloot (           ramen achter zijn geblindeerd hoor         ) en ik laat het voorportier open van me auto.
De vrouw doet het portier dan open en ik geef dan mijn volle gevulde portemonnee af aan haar, zij maakt deze open en haalt er al het briefgeld en muntgeld uit, als deze lekker geheel geleegd is, gooit ze hem terug naar mij met de opdracht dat ik hem voor de volgende keer weer goed moet vullen, dan doet ze de autodeur dicht en gaat weer.
Waar doe ik dit meestal ?
Nou meestal doe ik dit dus op een plek die de vrouw mij opdraagt, en dit kan dus zijn een parkeerplaats van een supermarkt, of ergens in een woonwijk, een parkeerplaats langs de snelweg, iedere plaats is wel mogenlijk.
MAAR ik doe dit alleen op een redelijk drukke parkeerlaats, en dit is voor de veiligheid, want zeg nu eerlijk er lopen al gekken genoeg rond toch ? daarom lijkt me een drukke parkeerplaats veiliger dan een plek waar nooit iemand komt.
Natuurlijk kunt u ook uw vriendin meenemen, deze kan dan toch naast de auto even wachten, want het duurt allemaal hoogtens maar 5 minuutjes.

Ik ben dus NIET op sex uit ofzo, u blijft gewoon geheel aangekleed natuurlijk, wat ik wel graag zou willen is dat u dan een strakke broek zou willen dragen, want dat is voor mij wel opwindend om te zien hoe mijn euros in uw kontzak verdwijnen
Meer weten ? of intresse ? neem aub dan kontakt op
1