INCONTINENTIE & INFANTILISME

OF VOLWASSENBABY WILLEN ZIJN

Deze website gaat over incontinentie en infantilisme of het zich weer volwassenbaby willen voelen.

Ik zelf ben nu al een aantal jaren bezig met infantilisme mede door mijn incontinentie en voor mij is het een manier om mijn incontinentie probleem op zij te zetten en van het onaangename namelijk mijn incontinentie probleem nu het beste van te maken namelijk mij te kleden als een baby of peuter en mij zo ook te voelen. In wezen voel je zelf ook net een baby of peuter als je dag en nacht luiers draagt en daar dag en nacht ook ongemerkt in plast en soms ook poept. 

Ook heb ik gemerkt dat er meer mensen zijn die net als ik incontinent zijn en deze zelfde gevoelens hebben dus ben ik zeker niet de enige in Nederland met gevoelens voor infantilisme. Ook heb ik gemerkt dat er ook mensen zijn die helemaal niet incontinent zijn en toch graag luiers dragen luier fetisj genoemd en mensen die zich weer graag als baby of peuter kleden infantilisme genoemd die men weer kan onderverdelen in teenbaby's en volwassenbaby's. Maar helaas is ook gebleken dat men bijna nergens er over kan praten omdat er een enorm taboe rust op infantilisme en het teenbaby of volwassenbaby zijn. 

Ik probeer via deze website uit te leggen waarom ik voor infantilisme heb gekozen en wat infantilisme precies. Ik heb gemerkt dat heelveel mensen die aan infantilisme doen grote problemen hebben om met deze gevoelens voor infantilisme om te gaan. Ook heb ik gemerkt dat er eigenlijk maar heel weinig informatie is in het Nederlands over infantilisme of volwassenbaby zijn.

Met deze website hoop ik te kunnen bijdragen aan meer begrip voor mensen zoals ik die aan infantilisme of volwassenbaby zijn doen. Want nog steeds heerst er een enorm taboe rondom infantilisme en volwassen baby zijn. Helaas wordt er door veel buitenstaanders gedacht bij het horen van infantilisme of volwassenbaby zijn dat het iets met echte baby's, peuters, kleuter, kinderen of minderjarigen te doen heeft. Even voor alle duidelijkheid infantilisme of volwassenbaby zijn heeft daar niets mee te doen en wil er ook niets mee te doen hebben en heeft dus zeer zeker niets te doen met pedofilie dit even ter duidelijkheid.

Op deze website vindt u informatie over incontinentie en kun je lezen hoe of ik er mee om ga doormiddel van infantilisme of volwassenbaby willen zijn. Ook kun je lezen wat infantilisme precies het is iets meer dan dat je op de meeste sites kunt lezen dan alleen maar een luier aan en wat babyachtige kleding dragen. Ook zal ik proberen informatie te geven waar je eventueel terecht kunt om met je gevoelens voor infantilisme of volwassen baby zijn terecht te kunnen als je daar problemen mee hebt. Ook zal ik trachten informatie te geven wat een babybehandeling nu precies is en waar je wel en niet moet wezen er voor en wat zo iets kost als je door een vrouw als baby behandeld wilt worden in het professionele circuit. Ook zal ik proberen uit te leggen wat je nodig hebt en wat het je ongeveer gaat kosten als je een eigen volwassenbabykamer wilt maken. Ik geef je een idee wat je een beetje nodig hebt aan volwassenbaby kleding en voor meubelen. En nog veel meer informatie welke mogelijk handig en nuttig kunnen wezen voor hun die aan infantilisme of volwassenbaby zijn doen of willen beginnen.

Ook wil ik mijn website toegankelijk maken voor een ieder zodat ook buitenstaanders meer te weten kunnen komen over infantilisme en volwassenbaby zijn maar ook wil ik zeer zeker laten weten waarom ik er voor gekozen heb daarom zal ik ook informatie geven over incontinentie want ik denk dat ook heelveel mensen met incontinentie met dezelfde problemen worstelen als waar ik mee worstel het leren leven met incontinentie en het leren accepteren wat zekere heel moeilijk is zeker als je nog vrij jong bent. Want helaas ook op incontinentie heerst nog steeds een enorm taboe hoe raar het misschien ook mag klinken.

Ik hoop dan ook met mijn website zowel incontinentie als infantilisme of volwassenbaby zijn uit de taboe sfeer te kunnen halen zodat er meer begrip zal komen voor beiden dat buitenstaanders het misschien ook een keer beter gaan begrijpen en natuurlijk hoop ik dat anderen iets aan mijn informatie hebben.

Ik kan mij voorstellen dat u na alle bovenstaande tekst het nog steeds raar en belachelijk vindt dat ik mij graag weer baby wil voelen. Ik kan het me voorstellen het klinkt ook raar voor een buitenstaander. Maar ik hoop eigenlijk dat u dan eens verder kijkt en ook eens gaat kijken wat de achtergronden zijn waarom ik want over anderen kan ik niet spreken want een ander heeft een andere achtergrond voor infantilisme heb gekozen. Ik denk en hoop dat u het misschien een beetje beter gaat begrijpen en mogelijk iets meer begrip er voor kunt opbrengen. Mocht u dit onverhoopt toch niet kunnen dan vraag ik u vriendelijk mij te respecteren in mijn doen en laten door deze website niet verder te bezoeken. Zodat ik u dan zal respecteren omdat u niet deze website gaat bezoeken.

Ook vraag ik vriendelijk aan hun die sensatie zoeken om deze website niet te bezoeken alsmede hun die opzoek zijn naar foto's of materiaal van minderjarigen in luiers of in babyachtige kleding. U zult dit soort materiaal hier beslist niet aantreffen. Ook als u op zoek bent naar ladingen foto's van mannen en vrouwen in luiers en als baby gekleed zult u zeer beslist niet op mijn site aantreffen er zijn tientallen zo niet honderden andere sites waar u dit soort materiaal kunt vinden dus zal het geen nut hebben om ook een site te maken boordevol foto's welke u bijna op elke andere site ook tegen komt.

Mijn site moet op de allereerste plaats dienen als een informatieve site en niet een erotische of porno site want ook daar zijn er al meer dan genoeg van. En daarbij wil ik een beetje meer begrip proberen te krijgen voor mensen die aan infantilisme en volwassenbaby zijn doen en denk dat ik dat dan het beste kan doen door eigen foto materiaal zoveel mogelijk te tonen waar ik dus zelf als baby gekleed sta afgebeeld. Ik denk dat ik dan eerder meer begrip krijg dan een site vol te gooien met plaatjes die je overal tegenkomt. En zeker de sites met foto's van minderjarigen in luiers zullen er niet toe bijdragen dat er ooit eens meer begrip komt voor mensen die aan infantilisme doen.

Ik wens u dan ook veel plezier toe op mijn website.

Counter Bezoekers hebben deze website bezocht sinds 2 september 2002

om verder te gaan op mijn website

 

 

1