29.12.04
Hmh. Nyt minuu harmittaa ja ihan saakelin paljon :( TV1000 (boksikanava) tuli tänään sellanen elokuva kun "Kiltti Tyttö". No, iskä oli nauhoittanut sen ja mie odotin ihan innoissani sitä. Avasin telkkarin siinä 11.00 aikaan, ja se oli TV1000+1 kanavalla. Sitten se ilmoitti että nauhoitus on päättynyt, ja mie innoissani aloin katsoa sitä elokuvaa. MUTTA; se saakelin romu olikin nauhoittanut sen elokuvan sieltä saakelin TV1000+1:ltä! eli, en sitten saanutkaan "Kiltti Tyttö" elokuvaa,(joka on ohimennen mainittuna yks ihanimmista ja kauneimista elokuvista joita koskaan olen katsonut) vaan jokun surkean komedian joka ei naurata ketään :( Harmittaa. Onneks mie olen nähnyt sen, mut haluisin sen DVD:lle tai VHS:lle :/ Hmh. kaikkea ei voi saada. Ja tyhmintä tässä kaikessa on se, että en voi oikeestaan syyttää ketään muuta ku itseäni. Olisin ajoissa voinut vaihtaa kanavan, tai olla avaamatta koko saakelin töllöä! Tyhmä minä.. Se elokuvan juoni menee jotenkin näin: Siinä on naimisissa oleva 30-vuotias nainen, jonka mies (Phil) on täys-sika joka vetää huumeita, ja juopottelee (Ja kun se mies on vetänyt niitä mömmöjä niin paljon, se ei voi saada lapsia.) Se nainen (Justine)on töissä sellaisessa kaupassa, kosmetiikka osastolla. Siellä kaupassa on töissä 22-vuotias poika (Holden / Tom) ja Justine ja Holden rakastuu. Holdenilla on jokin pieni ongelma päänupissa, elikkäs se on vähän sairas. Holden tykkää kirjoittaa tarinoita (ja ne tarinat kertoo sellaisesta pojasta jonka äiti on kylmä ja välinpitämätön, ja isä olisi halunnut pojasta jalkapalloilijan. Lopulta poika ei enää kestänyt vaan teki jollain keinolla itsemurhan. Eli ne tarinat kertoo melkein koko Holdenin elämän). Sitten kaupasta varastetaan paljon rahaa. Kaikki tietää, että Holden on syyllinen. Holdenilla on myös ase. Poika pyytää Justinea pakenemaan kanssaan, ja lupaa odottaa tätä hotellilla 12 asti. Justine lupaa tulla, mutta muuttaakin mielensä, ja pettää Holdenin ilmiantamalla tämän piilopaikan. Sitten poliisit ryntää hotellille ja Holden ampuu paniikissa itsensä. Tässä välissä Phil on saanut selville että Justine on pettänyt häntä, koska Justine on raskaana. Ja kun Phil ei kerran voi saada lapsia, niin muita vaihtoehtoja ei jää. Lopulta Justine ja Phil ei kuitenkaan eroa, vaan jatkavat elämäänsä. Ja ennen kuolemaansa Holden oli kirjoittanut Justinen elämän tarinan, ja antanut sen Justinelle. Se tarina oli aika kaunis.. Mutta tuossa nyt siis oli se juoni. Ihana elokuva :/

25.12.04
Hehee :D Kello on 00.13, joten laitoin nyt oikeaoppisesti päivämäärän 25. päivään :)Ihan ensiksi: oli ihan okei joulu, en edes tapellut muitten ku Akun kanssa xD lahjat:
 • Ihmissusi Lontoossa - elokuva
 • The Wolfman - elokuva
 • Rintsikat + 2 alushousut
 • 2 yöpukua
 • 2 pyyhettä
 • Rahaa
 • Kaulakorun
 • Kynttilöitä
 • Lakanat
 • Viinipullon
 • Kynttiläteline
  Aika hienoo, mie olen jo katsonut Ihmissusi lontoossa ja The Wolfman. Tosin Wolfmanista vaan yhden levyn, enempää en jaksanut kun alkoi pää tulla kipeäks. No, olin just katsonut Ihmissusi lontoossa (K18) ja menin sitten käyttämään Ninon kävelyllä. Sitten oltiin tuossa puolvälissä louhen raittia (louhella ei näin jouluisin ole ollenkaan katuvalot päällä, vaan on sellasia ulkotulia)ja tultiin sellasen metsänreunaan. Tai siis siinä oli aika tiheään puita, ja sellanen tie, jossa kaukana oli pari taloa. Eli siis se tie oli ihan pimeä. Joka tapauksessa, me oltiin just siinä kohdalla, Nino kyyristyy (silleen ku koirat kyyristyy aina kun niitä uhataan) ja alkaa murista ja haukkua sinne metsään päin, mut mie en nähny mille se haukkuu. Sitten mie tajuan, että on täysikuu. Kyllä siinä melkee kuset housussa läksin ja vähän nopeesti :D Tuli muuten ainakin joka viides askel vilkastuun taaksensa, ettei vaan mikään siellä seuraa :D Oli siinä kyllä pelkäämistä. Kummallista, en kyl yleensä säiky mitään.. mut tuo oli sen verran kamalaa että jee :F Sitten iskän kanssa innostuttiin katsomaan "Mikki Hiiren Jouluaatto" - elokuva. Se on kyl vanha klassikko! Kyllä siinä yhdessä jaksossa itku meinas tulla, sen verran surullinen se oli.. Mummon luokse piti mennä klo 14.00 syömään. Mentiin vähän etuajassa, ja 13.45 kaikki ruoat olikin jo syöty xD ja vasta 14.00 piti aloittaa :D Tässä voi taas huomata meidän suvun ajantajunnan ^^' Mie tein äsken tuossa Susipentagrammin. Hieno siitä tuli. Siinä on niinku sellanen musta susi, joka seisoo ihan normaalisti, ja sen mustan suden takana punanen tähti. Laitoin sen seinälle.. Okei, otin idean The Wolfman leffasta, kun siinä sanottiin että se on ihmissuden merkki ^__^' Mutta minkäs fani itselleen mahtaa? No, menen nyt nukkumaan. Öitä vaan kaikille..

  19.12.04
  Hihii ^^ Amisviiksi vähän napsahti meille. Siis kun me puhuttiin siitä diskosta joka me pidettiin ala-asteelaisille ja muutenkin lörpötettiin ja naurettiin, vaikka opettaja oli kieltänyt. Sitten kun me pidettiin sinne disko, ja mie en enää menny kotiin ni kysyin Mutikaiselta että paljon Pubilla maksaa pitsa. Sitten Amisviiksi huomautti siitäkin ja mie "Mie kysyin elintärkeän kysymyksen!" Amisviiksi "Niin elintärkeä hmmh. Tääkin on elintärkeä, ihan varsin tulee kokeeseen!" *osoittaa jotai kalvoa* Mie "ei kuule tuo ei ole elintärkeä." ja siinä sitten sain taas mulkaisut. Sitten Amisviiksi piti kunnon saarnan. Mie sitten erehdyin katsomaan sitä ja puremaan huulikorua ni se "NONIIIN! SIELLÄ TAAS MIULLE VINOILLAAN! Jenna voikin sitten jäädä koulun jälkeen." ja Mie "MITÄH?! Mie purin huulikorua! onko siinä jotain väärää?!" Amisviiksi "...." Mie "Niin että onko? No älä sitten vastaa." Bravo. No, sitten siihen diskoon. Se kummituskäytävä tuotti vissiin aika hyvin! Siellä nimittäin lappas porukkaa ihan sairaasti! Piti kiljua äänensä käheeks. Eniten ärsytti vaan se kun Maukka ja Noona painui kahdestaan johonkin helvettiin ja jätti miut, Taskisen ja Mutikaisen yksin sinne kummitusjuttuun. No, oli meillä ainakin hauskaa siellä. Kyllä sinne sitten tuli lisää porukkaa ajan mittaan. Sai ainakin nauraa paljon.. No, sitten mutsi soittaa ja ilmoittaa että Noona pääsi ykköselle mutta mie jouduin KOLMOSELLE! (siis riparille) Ja Noona oli sanonu että se eroaa kirkosta jos marjut ei pääse kans ykköselle. Eli, mie olen nyt yksin kolomosella. Jotenkin tuntuu että Noona yrittäis savustaa miut pois "jengistä". En sitten tiiä.. Kun se koulussakin riippuu koko ajan Maukassa kiinni, ja mie olen "ulkopuolinen". Harvinaisen rasittavaa. JEE! joulussa on sittenkin jotain hyvää. Mie saan sittenkin Ihmissusi Lontoossa-elokuvan <3 Ihanaa ^_________________^ *hymy korvissa* Ihanaa. Miun huone tuoksuu ihan vaniljalle. Tuoksukynttilä. Ihana.. Mutsi ei vaan tykkää, mut so? :D Tuoksuu nimittäin aika voimakkaasti. Tulee taas pitkä raapustus, joten lopettelen. Tsau!

  15.12.04
  Tuli taas kotsan tunnilla leikittyyn ^___^' Taas Heidi ja mie. Aluks me leivottiin pullia ja heiteltiin toisiamme jauhoilla. Paha vaan, miulla oli tummat farkut ja musta paita :D Eli sain siis kauniit kuvioinnit paitaan, al'a Heidi. Astian pesukone oli päällä. No, Heidi halusi nähdä mitä tapahtuu kun avaa sen luukun xD Se avasi sen, ja kaikki kuuma vesi roiskui Heidin naamalle ja miun korvaan xD Siinä vaiheessa havahduin ja kun näin miten hysteerisenä Heidi yritti tunkea sitä luukkua kiinnio jalallaan, purskahdin nauruun :D Surkuhupaisaa! Sitten opettaja tuli kysymään että mitä tapahtui, ja Heidi ihan tohkeissaan alkoi selittää "Mie vaan nojasin siihen ja se aukes! kamalaa!" Oli kyllä pokka pettää siinä. No, tuli niistä pullista ihan hyviä, mut sitten kun onnistuin kaatamaan kynttilän, ni voilá! onneks ei palanut kun servetti :D No, suunniteltiin ala-asteen diskoon kummituskäytävää. Se menee poikien pukuhuoneen kautta tyttöjen pukuhuoneeseen. No, me Maukan kanssa kierreltiin siellä kun näytin miten se systeemi luistaa. Siinä pistettiin huomiolle, erttä joillakin pojilla oli liikkaa. No, me juostiin siitä näyttämön poikki (se on liikkasalissa se näyttämö)ja REHU oli siellä lavalla istumassa. Mie sekosin ihan totaalisesti! :D Ilme oli vissiin näkemisen arvoinen..

  13.12.04
  Että pittää ihmisen olla hölömö xD
  Siis ku myö tehtiin pitsarullia ja piparkakkutaikina kotsassa. No, mie sitten katson kun ohjeessa lukee kamala litania kaikkia mausteita siihen pipari juttuun, ja taululla lukee vaan "piparkakkumauste" Mie sitten siitä alan väittää, että "ope, eihän tässä ole mitään piparkakkumaustetta mainittu!" Sitten siinä aikamme kinattiin opettajan kanssa kunnes se tuli siihen vineemään ja näyttämään että se tosissaan luki siinä. En ollu huomannu sitä kun se oli kirjotettu käsin siihen xD No sitten: Mie en tienny että Emma oli lisänny jo sen desin sokeria siihen taikinaan, ja menen tunkemaan sen sokerin sinne. Sitten Emma rääkäsee "JENNA! EI! Siellä oli jo se sokeri!" Mie olin silleen "o-ou.. Noo, tulee aika makeita kaakkusia, mut so?" No sitten opettaja oikeen vannotti että meidän pitää antaa sen taikinan jäähtyä ennenkuin laitetaan jauhot ja kananmuna sinne, mie siinä "joo joo, kyl kyl" . Se meiän juttu ei ollut jäähtynyt viittä minuuttiakaan ja mie jo tungin sinne ne kaikki xD Siitä tuli ihan kökköistä. ja sitten: Piti laittaa yks raastettu juustonpala sinne pitsarulliin, mut Heidi ja mie laitettiin kaks xD Yhdelle ryhmälle ei siis laitettu ollenkaan juustoo kun ei riittänyt Ja sitten Piia tiputti yhden pitsarullan vahingossa lattialle, ja kukaan meistä ei halunnu syödä sitä, joten kysyttiin opelta; "Kuule ope, ku meiltä jäi yks ylite ni haluisitsie maistaa?" *enkeli hymy* Opettaja otti sen ja kehui vielä hyväks xD Jos se olis tienny missä lattialla se rulla kieri, ni ehkei se olis ollu niin hyvää enää :D ja sitten ruokalassa: Mie nousin silleen vauhdilla seisomaan pöydästä ja en huomannu että yks Henna tuli siitä välistä, sitten mie kyynärpäälläni tönäsin vahingossa Hennan tarjotinta ja sen maitolasi lens kaaressa tarjottimen toiseen päähän ja kaikki maidot lattialle xD KAIKKI KATTO! saipahan hyvät naurut..
  En edes pyyhkinyt kaikkea maitoa siitä lattialta :D Pitihän sitä siivoojillekkin jotain jättää xD

  12.12.04
  Herregod.. tänään on jo 12. päivä O_O Aika suorastaan lentää..Iskän uhoaminen toteutui ja tää miunh huoneen remppa on nyt valmis. Viikko, aika hyvin :) kyl nyt huomaa miten paskassa kunnossa tää huone oli. Nyt täällä on uusi pöytä, uusi tuoli/patja/pöytä (se mitä mainostetaan tellussakin), uus päiväpeite, uudet seinät, uus katto, uusi kaappi ja toinen uusi kaappi :D jee! ja ylläri: Melkeen kaikki on vihreetä :) Tässä sitten meni koko viikonloppu remontissa. Ja tänään ajattelin jo aamulla kun mentiin näitä tavaroita ostamaan, että jee, yänään ei varmaan tapellakkaan mistään kun nöin hyvin alkaa. MUTTA PASKAT! Eikun heti äiti alkoi haastamaan riitaa kun kotiin joutu. Tällä kertaa siitä kun en ollut imuroinut ja sulkenut tietokonetta. Aika helvetin nipo.. Rasittaa. No, miun piti siis saada The Wolfman ja Ihmissusi Lontoossa leffat. Mutta paskat! mie en saakaan kun The Wolfmanin koska Ihmissusi Lontoossa on loppuunmyyty. Jos äiti olis voinut tilata sen perkeleen leffan sillonku mie sanoin siitä halloweenin aikaan, ni mie olisin saanut sen. mut kun EI! ja se vielä syyttää minuu etten mie muka ollut sanonut siitä sille. Haistakoot..Tänään tulee The Wolf-leffa nelosella. Nauhoitan :D Se on kanssa ihmissusi leffa.. Miulla on salee joku ihme addikti.. O_O pelotan itseäni. No ei. Jonilla (_COBHC_) on galleriassa yks ihan älyvapaa kuva xD *hekottaa* Se on niin saakelin hieno että repeää väkisin kun katsoo sitä.. (se kuva missä sillä on huppu päässä silleen että sen korvat höröttää xD) *nauraa* Huuuhhuh..

  7.12.04
  Jiihaa! 6½ äikän referaatista ja biologian kokeesta. BRAVO! Ja huomenna alkaa uus jakso, joka meinaa sitä että tällä viikolla JOKA PERKELEEN PÄIVÄ AMISVIIKSEÄ! vielä ke,to,pe: Viimeiset tunnit. Maukka, Noona ja mie ei kuulemma saada istua enää kolmistaan koska nauretaan ja puhutaan liikaa. PAH! Ei me nyt edes puhuta paljoa..kai..Hitto. Aamulla olin taas pirteä ku mikäkin, ja nyt ramasee ihan kamalasti. Olin äsken nukkumassa tuossa ja eikös äiti heti "JENNA! ET KAI SIE OO KIPPEE!?!?" äh. Se ei tajua että mie olen vain väsynyt, eikä se aina tarkoita sitä että miulla on vähintään kuumetta. Pah.. olsikohan meillä jottai syömistä ku hiukookin ikävästi. Niina tulee meille kuudelta katsomaan Vampires, Los Muertos nimistä elokuvaa. Tiedä sitten millaanen elokuva on kyseessä, mutta sittenpähän sen näkee. Ainakin se vampyyrejä käsittelee että kai se on iha OK. Vaikken pahemmin diggaakaan vampyyrejä, mut eipä sattunut tulemaan mitään hyvää ihmissusi juttuakaan ;D No, ei sitä aina tarvitse olla susia/ihmissusia. *lyö itseään*

  6.12.04
  Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille. Ja muuten, eilen oli tasan viikko siitä kun Toivo kuoli. Ei muisteta pahalla.. No, tänään mie ja äiti ei olla riidelty, mutta Aku ja äiti kylläkin. Mie olen tänään ollut aika maltillinen ja kiltti. En ole väittänyt vastaan melkein mistään; Silitin verhot, laitoin kynttilät ja kaikki palamaan, laitoin pyykit kuivamaan.. Saisitte olla nyt ylpeitä kun en ole menettänyt hermojani :D:D:D Hitto! Äiti kuuntelee taas jotain prkl joululauluja! KUKA JAKSAA?! Argh. Jouluunhan on vielä pitkä aika. Tänään oon käynyt kaks kertaa lenkillä.. O_o Ihmettelen itsekin miten jaksoin, mutta joo. Ei kai se nyt niin erikoista ole. Mitäs muuta.. Perustylsä päivä. Kukaan ei ole kotona, eli toisinsanoen miulla ei ole ollut kaveria tänään. Boring. Hitto.. MIE HALUAN SKANNERIN! Arrgh. En saa.. Onneks sain väritulostimen, vielä pitäisi vain saada siihen mustetta. Skanneri olis vaan niin helkkarin kätevä..

  5.12.04
  Ei hitto että eilen taas jaksettiin riidellä mutsin kanssa. Aluks riideltiin ihan leikillään, mut sitten se jotenkin siitä ajautui ihan "maailmansotaan" asti. No; Mutsi otti miulta kännykän, mie uhosin sille että menen tupakalle, mutsi kielti etten saa olla maukan kanssa ja mie lähdin kolmeks tunniks (vähän päälle) pihalle. Olin siis ulkona tuolla samoilemassa kahdeksasta vähän yli yhteentoista, pilkkopimeässä. No oli siellä katuvalot mut ne sammui jo kymmeneltä. Äiti oli kuulemma ollut huolissaan. PASKAT! se sanoi että miun pitäis painua helvettiin tai edes hullujenhuoneelle. HMPH! Mut eniten rasitti se, että en sais olla Maukan kanssa. MITÄ MAUKKA ON MUKA TEHNYT?! Ei mitään. Niinpä niin. No, nyt mie siis olen erakossa tuolla keittiössä joka siis on Akun huoneessa. Siinä on sellanen tyhmä lukko, koska se on sellanen veto-ovi. Se lukko on siinä ulkopuolella, ja YLLÄRI! Jiri tuli Akulle yöks ja perkele, ne telkes miut sinne varmaan kolmeks tunniks! No, mie en edes huomauttanut ja lopulta Aku heltyi ja päästi miut sieltä kopperosta pois. HAHA! Sillä on sittenkin tunteet. Edes jotain inhimillistä siinäkin.. Eilen äiti meinas ilmeisesti juottaa miut ihan dingdigetidong! Se tarjos viiniä. Mie join kaks lasia, kolmatta en jaksanut vaikka mutsi tarjos. Ihme epeli.. Nyt kaduttaa kun en ottanut xD Hmh. Ei sitä aina ajattele sillonku pitäis.. myöhäistä nyt. Mut se viini oli kyl aika helkkarin pahaa! Ja taas meillä on pitsaa ruokana. Että AINA pitää olla PITSAA! kyllästyttää. Perkele.

  4.12.04
  Ei perkele. Menee ihan vitulleen taas. No, ainoat hyvät asiat tänään: Aku on Jirin luona ja poissa kotoa pari tuntia; saa olla rauhassa sekä se että miun huoneen remontti aloitettiin tänään. Huonot asiat: Aku on VAAN pari tuntii poissa kotoa, mummo ja pappa taas ihan jurrissa ja kaikki ihan perseellään, äiti on hermona kun pappa ja mummo on jurrissa ja nyt syyttää minnuu kaikesta; remontin tekemisestä, verhojen ompelusta, koiran hoidosta ja kaikesta. EDELLEENKIN SANOIN JO ENNENKUIN LUCA OTETTIIN, ETTÄ EN AIO HOITAA SITÄ!! Äiti vois vähän muistella sitäkin, perkele. Nyt vituttaa. Kaiken lisäks eilen oli The 69 eyesin keikka savonlinassa mut paskat miulla ei ollu rahaa eikä lippua, ja aina yhtä vittumainen veljeni Aku ei suostunut lainaamaan perkele rahaa. Nyt sitten löysin postimyynnistä The Wolfman elokuvan, 3 DVD:tä ja maksaa 30 euroa. MUTTA KUN SE MAKSAA LIIKAA! Äiti ei suostu maksamaan sitä ja´itelläni ei ole kun 25 euroa rahaa, eli 5 euroa+postikulut puuttuis. Prkl.. Nyt sattuu päähän taas.

  1.12.04
  Tää viikko on ollut kerrassaan karmaiseva. Hmph.. Jotenkin on ollut kamalan vaisua ja tylsää mut silti ihan kivaa. Eilen oli omituinen päivä: Aamulla olin ihan iloinen ja pirteä, sitten kun pääsin kouluun olin ihan masentunut. Sitten kävi kamalasti sattumaan vatsaan, siis ihan oikeasti sattui saakelin kovaa! Ja sitten miulta kävi otsasta vuotamaan verta ihan yhtäkkiä, vaikkei siinä pitänyt olla mitään mistä olisi voinut vuotaa. Se vuos perkele varmaan puol tuntia! Viimeisellä tunnilla olin vähällä nukahtaa. Sitten linjassa olin taas pirteä kuin peipponen! ihan outoa.. Sitten yhtäkkiä kävi vituttamaan enkä edes tiennyt että mikä vituttaa. Sitten keksin että tuon verenvuodon täyti olla Jumalan kosto siitä kun naurettiin Marjutin kanssa kirkossa sunnuntaina. Sillon oli jokin ihme rippijuttu joten sinne oli pakko vääntäytyä, ei me sinne muuten oltais menty :D Oli muuten perjantaina (26.11) ihan saakelin hauskaa kun Maukka oli meillä! Keksittiin siitä sitten uusi klassikkokin ("Mie oon kyl lusinut täällä jo perjantaista asti.. Istun kahen vuoden kakkua.") Joo, ette tajua xD Tuo juttu pisti mukavasti nauramaan silloin ja naurattaa vielä tänäänkin, koska keskusteltiin huumausainerikoksista terveystiedontunnilla. Siellä sanottiin että jos jää tollasesta rikoksesta kiinni, joutuu linnaan kahdeks vuodeks. kyllä naurettiin :D Olin tänään näyttiksessä. Siellä oli jokseenkin vaisua, mut ihan jees.. En vaan uskalla lavalle astua kun ei perkele pokka pidä. miulla on maailmankaikkeuden huonoin pokka :P Oli tännään myös äikän koe. Aika helppo oli, mut numeroa en lähde arvaamaan. Jos arvaan se ei mene kuitenkaan lähellekkään oikeeta numeroo ^___^ Mut nyt mie taidan lisätä Insideen pari systeemiä.. Tsau!

  28.11.04
  TOIVON MUISTOLLE
  Nii'n, Toivo on nyt nukuttettu.. Toivottavasti se pääsi parempaan paikkaa, sen se on ansainnut.. Oli kamalaa katsella vierestä kun se kärsi, ja vähintään yhtä kamalaa katseltavaa oli armokuolemapiikki. Onneks Toivo ei kärsi enää.. Ette usko kuinka monta kertaa hoin sille sitä miten hieno kissa ja hyvä poika se on.. Vaikkei se tietenkään ymmärrä, mutta pääasia, että se tunsi olevansa rakastettu ennenkuin se nukkui pois. Tuntuu pahalle.. Ihankun vatsanpohjalla olis joku aukko tai jotain.. Näin on parempi Topille, mutta se sattuu silti.. Huomenna en mene kouluun, saa amisviiksikin vittuilla vaihteeks jollekkin muulle kun miulle.. Mie aion olla kotona ja yrittää päästä tästä yli. Nyt sitä vasta tajuaa miten tärkeää jokin on, kun siitä joutuu luopumaan.. Liian myöhäistä nyt. Ikävä sitä kattia tulee, se miun pitää myöntää. Vaikka se olikin villi, mutta omalaatuinen ja ihana (omalla karskilla tavallaan). Katsoin vierestä kun se lekuri lopetti Toivon. Toivo näytti ihan tavalliselta, ihan ku se olis vaan nukkunut.. Mut kaikki tietää ettei se nukkunut, vaan se oli.. no.. Kuollut. Itkettää kamalasti. Tuntuu ihan hirveelle ja tyhmälle kun en voinut "pelastaa" Topia.. en näe kunnolla kun silmiin kirvelee nii paljon, joten en vastaa kirjotusvirheistä. Pappa hautaa Toivon huomenna metsään.. En kestä olla mukana katsomassa. Eiköhän yhdet hyvästit riitä. Voi rakas Toivo.. Toivottavasti sillä on hyvä olla nyt. Kun se ei tarvitse nyt tuntea kipua eikä mitään.. Toivo sai nukkua pois nätisti omassa kodissaan, omassa tuolissaan. ilman kipua ja tuskia. Tää viesti oli muistoksi Toivolle.

  27.11.04
  Melkein itkettää. Luulin, että Topi (miun kissa) kuolee! Se vaan yhtäkkiä menetti tajuntansa.. Kuukahti siihen sohvalle.. Se on ollu nyt jo pari viikkoa syömättä ja juomatta koska se on kipeä. Se oksentaa heti kaiken pois mitä syökään.. Kyyneleet siinä tuli silmiin tahtomattaankin ku yritti Topia ravistella hereille. Äiti kai vie sen tähään lääkärille.. Pelottaa vaan mitä ne sille siellä tekee, onko ylipäätään muuta vaihtoehtoa kun armokuolema. Itkettää ajatuskin. Kaikki oli aluks älyttömän hilpeitä ja kaikkee, ja sitten yhtäkkiä kaikki muuttui kamalan painostavaks ja raskaaks.. Ihanku maailma potkasis pahasti vyön alle! Kissan kuolema tästä kurjuudesta enää puuttuisikin. Pitäis saada jotenkin syötettyä Topia, mut se ei edes vilkaise ruokaan. Ei huoli suosikkiherkkuaankaan, kinkkua.. Pitäis jollain keinolla saada edes vettä sen elimistöön. Eläinlääkärillä ne kai sitäkin yrittää.. PELOTTAA! En halua että se kuolee. Mut kaikki kuolee joskus.. :( Ikävä kyllä.. Ja lekurit tekee minkä voi, ei niiltä sen enempää voi vaatia. *huoh* Masentaa kamalasti. Pitää vaan toivoa, että Topi paranee.. Vaikka se vois olla parempi että se pääsee tuskistaan, mut mie en kestäis sitä :/

  23.11.04
  Hitto. kurkku kipee ja ääni paineessa. Myönnän että halusin tulla kipeäks, mutta ei tää niin hyvä juttu olekaan :/
  Ei ole hyvä olla, ei.. Nenäkin on tukossa. Tuli taas joillekkin ihan saakelin tyhmille jutuille naurettua ihan liikaa. Ja taas kävin kahvilla ruokavälkällä, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Ja edelleenkään se kofeiini ei tee miulle hyvää.. Hmh.. Pitäs vieroittua x) No jee.. Päähänkin sattuu vähän. Aijau. Huomiseks pitäis tehdä viikkoraportti äikän tunnille. Ei vois kiinnostaa vähempää. Pah. Jostain saakelin uutisjutuista jotain paskaa paperille. Hmph. Ja sitten se pitää viellä esitellä! EEEEEII! Tänään oli liikkasalissa joku ihme luento meille kaikille 7-8 luokkien tytöille, jostain saakelin pöperöistä xD En tajua miks pojatkin ei voineet tulla sinne. "Vain ja ainoastaan tytöille!" reksi sanoi. Pah.. Tälläset päivät ei ole minnuu varten. melkein rikoin kännykkänikin, kun tiputin sen maahan. Tapahtui tänään jotain hauskaakin kyllä.. Eläinpsykologian tunnilla Mira sanoi "Et uskalla sanoa että misk tuolla pöllöllä on kortsu jalassa." ja mie siitä sitten "Opettaja! miks tuolla pöllöllä on kortsu?" siitä opettaja alkoi sitten kunnon selityksen miten se kortsu oli sinne joutunut ja milloin ja miksi. En edes kuunnellut :D

  22.11.04
  HAHAHA! Eipähän voi Jonikaan tulla sanomaan etten päivitä sivujani xD kahtena päivänä ja vielä PERÄKKÄIN! Hah. Sain biologian ekasta kokeesta 4. Sitten uusin sen ja HAH! sain 8+. Olkaa nyt tyytyväisiä kerrankin kun voitte, niin! Ei tällästä tilaisuutta Amisviiksihuoran kokeessa varmaan kovin usein tule :D
  Kuviksen tunnilla oli perinteisen tylsää, mutta kyllä tänään tuli naurettua :D Maukalla oli uudet yetikengät, ihanan pörröiset, ja valkoiset! Sitten Maukka tanssi ulkona lumisadetanssin, sitten me katsottiin bilsan tunnilla jotain elokuvaa (siitäkin jo väännettiin vitsiä). Ihan hyvä päivä oli tämäkin. Hitto. Nyt tuli porukat kotiin.. Jos ne nyt keksii jonkun syyn tulla valittamaan mulle ni pimahdan!! Aaarrgghh!
  No okei okei. Join kahvia, eikä se auta miun rauhoittumiseen! sori.. Mitäs muuta.. Niin! Hankin uuden laskurin tänään. Se on sellaanen hieno miekka! :P En tiedä että tykkäättekö te, mutta miusta se oli hieno. Miun kone vähän skitsoaa. Jumittaa koko ajan ja kohta miula menee hermot. Sitten tää kone voi hyvällä tuurilla lentää ikkunasta ulos, pahemmalla tuurilla kielekkeeltä alas. MWAHAHAHAHAHAHA!!!!

  21.11.04
  Aah. Ihanaa olla kotona taas.
  Olin siis tuossa viikonlopun varkaudessa. Oli kamalin viikonloppu mitä siellä olen koskaan viettänyt! Ensinnäkin, mulla ei ollut kun 45 euroa mukana. Niistä n. 25 meni linjamatkoihin, ja jäljelle jäi 20 euroa. Tällä rahalla olisi pitänyt saada: Marjutille kumikana joululahjaksi, rintsikat, kierrevihko, ripsentaivutin ja meikkivoide. No, en saanut kumikanaa enkä meikkivoidetta. PAH! Jäi euro käteen koko matkasta. Toiseksi: Viivin vanhemmat pakotti miut ja Viivin mukaan jonnekkin hölmöön tähtitorniin, jossa me ei edes saatu katsoa niitä prkl tähtiä sillä prkl kaukoputkella! HMPH! No, nyt Maukka pyysi minua elokuvaan, mutta arvatkaas kenellä ei ole kun euro rahaa, ja ei edes kyytiä sinne leffaan? NO MIULLA! *hengittää syvään* Tein eilen slämyn. Aika öh.. Omituisia ne kysymykset, ainakin osa. No joo-o. Ketähän tääkin uutinen kiinnosti? Ei varsin ketään.. Manta söi kalakeittoa xD Iskä hämmästyi kun sanoin sille, että Manta (siis se katti) ja mie syötiin samalta lautaselta samaa kalakeittoa. Hmh. Kahvi ei oikein edesauta miun rauhoittumistani. En siis enää juo kahvia. kai. Juon kuitenkin, eli en lupaa mitään. Kädetkin tärisee. ja väsyttää.. Hmm...

  6.11.04
  JEEE! Sain eilen Mp3-soittimen.. Se on niinku miun etuaikainen joululahja. Eilen otettiin myös kolomas räksyttävä ja hölömö KOIRA. Hmph. Sen nimi on Luca, ja siitä tulee lähipäivinä kuva nettiinkin. On se nyt siistimmän näkönen ku Pablo ja Nino, koska se on isompi ja eri värinen. Hehehe. No joo.. mitäs muuta. Oli eilen ruottin koe. Penkin alle meni, kuten ne kaikki muutkin. Saan kai jonkun kutosella alkavan ^^' Korkeintaan 7 ½. Sen siitä saa kun ei lue. Miulla on univelkaa kertynyt ku tässä olen pari viikkoa käyny nukkumaan yhdeltä ja herännyt kuudelta.. *haukottelee* Mutta kyl mie kestän tän ku mies! (Nainen)
  No joo. Eihän tähä mitään keksi kirjottaa. Tsau!

  23.10.04
  Niskat jumissa. Eilen (tai toissapäivänä?) laitoin uuden ulkoasun nettiin ja tässä se on. Paha?
  No jaa, itse diggaan. Ensi yönä tulee Dog Soldiers-niminen ihmissusi leffa TV1000:lta. En katso, mutta nauhoitan digiboxilla :D Kivakivakiva.. Tänään menen myös Niinan kanssa johonkin seurakunnan järjestämään juttuun, missä Niina myypi karkkia. Hahhahah. En tavallaan jaksaisi, mutta lupasin jo. Heheh. Siellä menee sitten kymmeneen ja aamulla en saa kuitenkaan nukkua pitempään kuin 11, koska aina joku jollain tavalla minut kuitenkin herättää. Tänäänkin isä herätti minut "tietämättään" kun soitti ovikelloa, että saisi koiran pois sängyn alta (perheen sisäinen inside juttu tuo ovikello, en jaksa nyt sitä tässä selittää.) Miulla on koko perkeleen aamun pyörinyt päässä Hanna Pakarisen How can I miss you. AAARGGHH!! Miksi just sen artistin, mistä en pidä yhtään, pitää hoilata tyhjässä pääkopassani?

  10.10.04
  Hmm. Tänään oli hiton tylsä päivä. Mie vihaan sunnuntaita. Silloin ei telkkaristakaan tule mitään hyviä ohjelmia! Aamulla mutsin kanssa käytiin katsomassa tulevaa koiranpentuamme. Sen nimeksi tulee Dali. Heheh. Saatiin viimeinkin siitä sopu aikiaseksi. No, hiton suloinenhan se pentu oli. Mutta en mie silti haluaisi kolmatta koiraa, mutta kun äiti on jotain päättänyt, niin se päätös pitää! Naapuri pyysi mua larppiin, 1.11. Mut en mene, koska ei kiinnosta enää. Tai siis, tavallaan kiinnostaa, tavallaan ei. Joten päätin etten mene, koska en osaa kuitenkaan olla kukaan muu kuin oma itseni. Niin, larppaushan on siis Roolipeli. Huomenna on kuvista! JEE! Sitä ei olekaan ollut mulla vähään aikaan. Viimeeksi joskus seiskalla. Olin perjantainan Niinan kanssa kaupungilla, ja ostettiin sellaset mustat hupparit, joissa lukee KYLÄHULLU. Tai siis me teetätettiin ne, paitapainossa. Ja sitten ostin Maissilasten Paluu-leffan, Ginga Legend - WEED - mangan ja en mie muuta sitten ostanutkaan. Piti mennä selvään, mutta en sitten mennytkään kun ei ollut kyytiä. Niinalla oli siellä Selvässä ollut se uusi paita päällä, ja jotkut oli sanoneet "Pitää hankkia samanlainen!" Vittu jos hankkivat ni mie ammun ne! Mie en halua että miun ideoita varastetaan!!!
  Mie raivostuin siitä, kun kuulin mitä ne oli sanonu. Heheh. No. Viivi kai tulee meille perjantaina. Hehee. Pitää viellä katsoa, että olenko miten kipeä, mut no joo. Menen. Moi.

  4.10.04
  MAAILMAN PARAS MAANANTAI!
  Kerrassaan ihanaa.. Kamut tietää miks, mut en ala tässä nyt kertoilemaan. Siis ne tietää, keiden kuuluukin :)
  Elikkäs. Miulla ei siis ollutkaan ranskan koetta tänään, se on vasta huomenna. Siitä syystä, että opettaja ei ollut valmistautunut siihen että tulen kouluun, kun en perjantaina ollut. hehe. Lisää lukuaikaa. En aio kylläkään lukea, koska ei kiinnosta ja lopetan torstaina koko paskan aineen. Serkut oli eilen meillä. Siis Ulla ja Hantsu. Oli ihan normaalia (?) :D Sekoiltiin hieman yms. No, menenkin tästä.

  3.10.04
  Huijuijuijuijui.. Tulee kamalan pitkiä taukoja tähän kirjottamiseen..! No, asiaan on KAI tulossa korjaus :D Teen parannuksen, jos jaksan. Hahhahah. Kurkku on pikkusen kipiä..ja pää! Olen sittenkin tulossa kipeäksi. Perjantaina olisi ollut ranskan hybervaikea koe, mutta juuri sopivasti tulinkin kipeäksi, joten sain lisää lukuaikaa :D
  Iina ja mie ei siis olla enää EDES kamuja (en edes tiedä mitä olen Iinalle tehnyt..) aika outoa, että bestiksistä vihamiehiks. Pah. Antaapi olla. Ihan sama se miulle on. Tässä Apulantaa kuuntelen ja mukana laulelen. :) (Silmämuna biisi soi.)

  23.9.04
  Tänään oltiin eräjormailemassa koulun kanssa. AAAAARRGGHHH!! Se oli raastavaa. Kuolettavan tylsää. Alkuksi odotettiin koulun pihassa bussia 10 minuuttia, ja tietysyti se täyttyi niin hyvin, ettei Maukka, Noona ja mie mahduttu ollenkaan. Siispä piti odottaa, että tulee se sama bussi takaisin. No siis, se kävely (matka n. 12-13 kilometriä) oli ihan okei, mutta se kun pysähdyttiin varmaan tunniksi sinne jonnekkin korpeen, SE OLI TYLSÄÄ! Hyvä kun ei hermot menneet. Ja vielä kun alkoi sataa niin JES! pah. Jos olisin tiennyt tuon puolen siitä reissusta, niin olisin kyllä lintsannut. sitten jouduttiin odottamaan kerdellä varmaan 2 tuntia, ennenkuin päästiin kotiin ja nyt on olo ihan uupunut. Huhhuh..! Sain tietää Rehusta uusia puolia: Sen huumori keskittyy enimmäkseen alapäähuumoriin. (Niinkuin minunkin) Kannattavaa. Se on vaan niin lutu <3 :D Taas se alkaa. Eilen miulla mesessä kilahti ja pahasti. mie vaan Maukalle karjuin "MIE EN JAKSA ENÄÄ! MINKÄ MIE SILLE MAHDAN JOS TYKKÄÄN *REHUSTA*!!??" yms. Mie vähän hermostuin.. ^^' No ei sille aina voi mitään. Siis sille että hermostuu :D
  Kylläpä väsyttää.. Menenkin tästä vaikka.. vaikka.. Lukemaan :D Tai lenkille (kun pitää pururadalla yhteen arvontaan osallistua)

  22.9.04
  Höömh.. Pitäis mutsilta pyytää siiderit jos Maukka pääsee yöks meille ens viikonloppuna.. En vaan kehtaa oikeastaan kysyä ^^'
  ja kysyn muutenkin vasta huomenna, kun varmaksi tiedän tuleeko Maukka vai ei. Tänään jäätiin koulun jälkeen Maukan kanssa kerdelle. Siellä kirjastossa lorvittiin ja urheilukentällä. Valiteltiin julmaa kohtaloa (liittyy Rehuun ja Tonnikalaan), mutta ei siitä sen enempää.
  Tuli tässä mieleen, että vois kai joskus vastata viekkuunkin :D
  Menenkin tästä vastailemaan.

  21.9.04
  Vaihdoin siis leiskan tässä taannoin. Nyt siis kuvassa komeilee AIVAN MAHTAVAN LUTUNEN Jukka (Extreme Duudsonit). Oli jo aikakin vaihtaa se ikivanha Tontsa poikkeen ;D
  Tänään koulussa Noona ja Maukka otti oikein kunnon spurtin ja alkoi haukkumaan Rehua. Raakaa. Sitten Tonnikala istui Maukan vieressä ja Maukka oli tietysti ihan innoissaan, ja onnesta mykkä. Kurkku ja pää kipeinä.. Voi kunpa tulisin nyt sairaaksi, ei tarvitsisi mennä torstaina jonnekkin pirun tylsälle vaellusretkelle, koulun kanssa.. PAH! Ei kiinnosta mikään vaellus..Sain Viiviltä synttärilahjaksi Titanic leffan. Jee jee.. Niin siis, olin Viivillä viikonloppuna. Oli ihan kivaa, sellaista kun aina ennenkin. Otin siellä korviin reiät, koska edelliset oli mennyt umpeen. Kyllä muuten sattui ja jännitin ihan kamalasti.. Huhhuh..

  10.9.04.
  Kallen syndet tänään. Unohdin onnitella. No, sain tietää että Riina on kielistudiossa (yks tyhmä juttu koulussa) samalla koneella kun Rehu. Riina on pitänyt samoja kuulokkeita kun se! Oon mustis. No joo xD
  Se on vaan NIIIIN lutunen.. Huoh.. No.. Mutsi ja Fatsi tulee ylihuomenna kotiin, ja saan viimeinkin uudet farkut. Ja uusia paitoja. Uuden repun (JEE!) yms. Ja uuden hajuveden. Edellinen on lopussa. kiintoisaa. Hitto. Pitäisi saada uusi kuvankäsittelyohjelma että saisi uuden leiskan! Mutta kun ei.. Äääyyeeiihh.. Juhana saa korvanlaajennukset, muuten :D
  Ja Iina ei kestä kuunnella sen selityksiä (mesessä) lävistyksistä, joten nyt Iina kostaa Jukelle latelemalla kaikkea Apinaäijästä. Kun Jukea ei vähempää voisi kiinnostaa meidän ns. "Tykkäysjutut". Mutta Iinan mukaan se on kosto. hahahha xD Kieroa. Aamunavauksessa tänään (koulussa siis) mulla oli suora näköyhteys Rehun selkään, ja myöhemmin näin sen sivuprofiilista xD Jännää. Ketään ei kuitenkaan kiinnosta, joten lopetan hyvissä ajoin. moikkelos siis.

  5.9.04.
  Auts! Tänään pisti ampiainen sormeen. kamalaa. Sattui kuusi tuntea putkeen, nyt helpottaa jo =D
  mie olen alkanut fanittaa Wolf's rainin Kibaa. Se on lutunen <3. Tuo wolf's rain on siis Anime sarja, jos joku ei tiennyt. Saisinpa nyt vaan sen kuvankäsittely ohjelman, niin saisi tuon leiskan muutettua. Kun alkaa tuo Tontsa tympiä tuossa xD
  Olin kaupungilla tänään. Ostin huulirasvan (jeejee), kirjan (wohooo!) ja lompakon (Bravo!). Mahtavaa. Sitten äiti ja isä lähti tänään turkkiin. ne on vissiin nyt jo menossa hotellille.. Tai kenties ne jo on siellä turkissa hotellissa.. =D
  Aamulla isä tuli 6:30 herättämään miut, että mie kerkeäisin sanoa moikat ja opetella käyttämään Astian- ja pyykinpesukoneita. Kun mie niistä nyt joudun tämän viikon huolehtimaan. Ku Aku ei osaa, se on niin alkeellinen xD Aika reilua. Mutta mutta.. olin äsken lamppista. Aika tympeää oli, koska kaikki häipyi niin äkkiä yms. Tylsää. Hmm.. Manta kai murjottaa miulle..?

  1.9.04
  JEEE!! miulla on tänään syntymäpäivät! ^^
  Saa onnitella, siis =D
  No joo. Mie alan kohta jo rupsahtaa. Sitten pitää ostella ryypyvoiteita ja tukisukkahousuja xD
  Ehkei sentään. Mutta minä olen jo 14 vuotta. Hehhehehee. Ja sain tietää milloin Rehu on syntynyt. Sitä en kuitenkaan tähän laita, se saattaisi paljastaa jotain. Tiedonlähteenäni toimi Iina, kiitos xD Huononpiin uutisiin: APULANNAN KONSERTTI PERUTTIIN! PRKL. Nyt vituttaa, suomeks sanottuna. mutta eipä voi mitään.

  27.8.04
  JEE! Viimeinkin sain sen huulikorun.. Perinteiseen kysymykseen vastaus: Sattuiko? NO EI!!
  Eli ei tuntunut missään, nipisti vaan vähän. Nyt en halua luopua tästä mistään hinnasta (kuvia tulossa). Pizzan syöminen oli tosin vähän vaikeaa.. Tänään oli koululaisjumalan palvelus. Rehu istui miun takana.. mie hymyilin ja hihitin kokoajan.. nolasin itseni siis.. No sitten siellä kirkossa riehaannuin Sinin kanssa siihen malliin, että opettaja uhkasi heittää meidät ulos kirkosta..Mutta sitten me rauhoituttiin. No, mie kuulin kun Rehu nauroi, puhui ja näin jopa kun se hymyili. Siis tuo on harvinaista.. Se ei nimittäin melkein ikinä hymyile, puhu tai naura.. Outo tyyppi. No. Mie taidan olla sekasin pahemman kerran, mie nimittäin laskin jopa Rehun silmien räpäytykset xD mut se oli kyllä vitsi.. mutta mutta, mitäs muuta.. Olin eilen leffassa katsomassa Kuningas Arthur. Surkea leffa.. Ei ollut juonta ollenkaan, meni 8 €uroa ihan hukkaan! Sitten Make (Niinan isä) tuli tunnin myöhässä paikalle hakemaan meitä, ja niin ollen oltiinkin kotona vasta vähän yli 11 yöllä. Ei aamulla yhtään väsyttänyt. Olisin suoraan sanottuna halunnut paiskata herätyskellon seinään ja jatkaa nukkumista. mutta kun ei. heti shampoopullo kädessä peseämään hiuksia lavuaariin. hahhaha. Sitten äiti aamulla sanoi että saankin tämän huulikorun vasta 2-3 viikon kuluttua, mutta sainkin sen jo nyt. Äiti nimittäin lähetti textarin "Varaudu henkisesti siihen, että klo 15.00 sinulla on lävistys huulessa." Niinpä me sitten mentiin ja otettiin se lävistys. Äitikin jopa innostui tästä. jee jee.. Tää on kyllä ihana.. ^^
  No tulipas taas pitkä selitys. moikkelos..

  23.8.04
  Vähän taas venähti tämä kirjoitus. No. Koulut sitten alkoi viikko sitten. Ihan mukavaa, mutta toisaalta ihan paskaa, suomeksi sanottuna ^^
  Olin täänä koko päivän kotona, aamulla oli kamala olo. Sitten sain äidiltä luvan huuliläväriin, ja se olis tässä lähiaikoina tarkoitus hankkia. Sellaisen hienon ihmissusi pallon otan tuohon alahuuleen, keskelle, jos jotakuta kiinnostaa. Katsoin Pearl harbor nimisen sotaleffan tänään. Ihanan liikuttavaa, itketti pakostakin ^^
  Liikuttavaa.
  taas lisää fanlistingejä tullut. Menkeepäs kaikki kattelemaan..Laitan myös piakkoin uusia kuvia, joten niitä saa ihailla (Garou - Vieläkin lisää kuvia). pitäisi varmaan kuville tehdä jokin oma juttu, muuten Garou linkki tulee ihan täyteen kaikkia Kuvat linkkejä.. x)

  10.8.04
  Kävinpäs taas kerran pyöräilemässä. 15 kilometriä, ainakin.. Jollei enemmänkin. ^^ No. Liityin vähän noihin Fanilistauksiin (Garou - Fanlistat). Aika reippahasti noita listoja nyt tuli, mutta eipä voi mitään. Antaa olla jos tykkäävät xD On muuten aika hiton kuuma päivä. Tosin on niitä kuumempiakin mutta kuitenkin. Huhhuh. Ottaa ihan koville kirjottaakin tässä helteessä xD
  Kaverit osiossakin on uusi nimi. Tai jos blogia olette lueskelleet niin ei sekään enää uusi ole, mutta kuitenkin. Selostampas taas vaikesasti kaiken ^^' Niin ja uusia kuvia laittelen tällä viikolla, ainakin ennen kuin koulut alkavat. (Minulla siis, koulut alkavat maanantaina). Jee jee..

  8.8.04
  Oli Niinan (naapuri) rippijuhlat tänään. Mie ajattelin että mie selviän itkemättä, mutta heti ku ojensin sen ruusun ni tuli kyyneleet. Liikutin liikaa ;) Sitten Niinallakin silmät kostui ja sitten me siinä molemmat naurettiin ja kyyneliä pyyhittiin ^^
  Mä tässä lähiaikoina laitan Niinan rippijuhlakuvia nettiin.. Ihan vaan vinkkinä ;) Tänään iskä sitten tilas (netistä) itelleen uuden digitaali kameran, joten minä sain Akun kanssa tuon vanhan.. Mutta Aku ei sitä käytä kuitenkaan, joten se käytännössä on minun ^^
  Viivistäkin tulee kuvia nettiin, nyt kun se oli meillä.. Ja oltiin muuten kaupungilla.. (Ostin Ihmissusi Pariisissa leffan ja Apulannan Pudota EP:n) ^^ Fanitavara-ostoksilla. Nyt olen tällä viikolla päivittäin ajanut pyörällä 14 kilometriä. Viimehetken rusketuksia hankkimassa ^^

  4.8.04
  "All, all of the monkeys in the row
  All of the monkeys love you so
  What is the name I heard you call
  Down is the way all objects fall.."

  Aah.. Ihana kappale, kauniit sanat. Kyseessähän on tietysti Apulannan Dishonesty. Maanantai-biisin englannin kielinen käännösversio^^
  No, asiasta toiseen. Viivi tulee meille huomenna. Jee. Koulut alkaa kohta. Jeejee x) Tässä odotellaan jo innolla että pääsis kouluun.. kun on tuo Mr. Kukkanen siellä kanssa ^^'
  Vähän on meikäläisellä niskat jumissa.. :/ Nukkunu vissiin vähän huonossa asennossa, mutta antaapa olla jos haluaavat ^^ Tuossa lukaisin sen Stephen Kingin kirjaileman uinu,Uinu,Lemmikkini ja en voi valittaa. Aivan loistava kirja, suosittelen lämpimästi. Lisäsin muuten tuon Dishonesty-laulun sanat lyriikat osioon.. ja Linkit osiossa myös pari uutta linkkiä, että menkääpäs katsomaan ;D

  30.7.04
  Tulipas pitkä päivityskatko taas ^^ osittain taitaa johtua tauostakin, mutta sen tosin lopetin jo, etuajassa, kuten useat huomasivat =) No. Minulle itselleni ei kuulu oikeastaan mitään. Tässä lueskelen Stephen Kingiä (Uinu, uinu, lemmikkini). Hyvä kirja on, tosin parissa kohdassa on itku ollut lähellä, surullista =) Pelottava se kirja ei tosin ole..Vaikka kaikki törkeästi ovat valehdelleet niin xD No ei. Mielipiteensä kullakin. Noo.. Minulla sitten on taas uusi tarina aluillaan, vaikken edellisiänkään ole vielä loppuun saanu =D Mutta kyllä se tästä. Ajan mittaan.. No.. menenkin tästä lukemaan, jälleen =D jatkot..

  10.7.04
  Noniin. Remontti alkaa olla valmis. Uusi ulkoasu uudet kujeet, vai miten se nyt menikään ^^. No, tässä remontti viivästyi sattuneesta syystä aika paljonkin, viikon, mutta pääasia on kai se että se on nyt valmis. Mie olen nyt kotiarestissa.. Vähän tappelin äitin kanssa, kuten aina. Vähän kai julmaa, mutta mulla ei ole yhtään huono omatunto. Kieroa.. Mutta en ole yhtään pahoillani. Julmaa.. No. Olin tuossa varkaudessa vähän aikaa sitten, sen jälkeen Viivi tuli meille ja se lähti vasta eilen. Uuvuttavaa.