...:::EBBC WESTFRONT:::...
R
R
Home
Wedstrijden
Foto's
Stand
Spelers
Maaspoort
Tijopo-Vak-y
Gastenboek
Miss-EBBC
Downloads
Fan-Talk
EBBC Inside
  Next Game:          9 Maart
   EBBC-Gronigen   BEKER
R
Šebbc westfront
R
Westfront Mailmagazine
Wil je na elke wedstrijd op de hoogte worden gehouden van alle gebeurtenissen rond EBBC meld je dan nu aan voor het Westfront  mailmagazine
               
Meld je hier aan
Foto's
Omdat we bezig zijn met de site om te zette naar een snellere verbinding zullen er voorlopig geen foto's te zien zijn!
Excuses voor het ongemak!
R
EBBC  NIPT LANGS ROTTERDAM
Den Bosch 19 Februari
EBBC heeft donderdag met 76-74 van Rotterdam Basketbal gewonnen.In een zeer matige wedstrijd wist EBBC in de aller laatste seconden de overwinnig pas uit het vuur te slepen.
R
EBBC ONDERUIT IN Den Helder
Den Helder 26 Februari
EBBC is er niet in geslaagd om in Den Helder te winnen.De Bosschenaren verloren met 94-81.De Nieuwe speler van EBBC Jeremiah Hamlet kon hier ook niks aan veranderen. Maar volgens coach Toon van Helfteren is het een speler die zowel goed onder de borden staat maar ook driepunters kan shieten.

EBBC moeizaam langs Landstede
Den Bosch 2 Maart
Ebbc heeft vandaag met 89-79 van Landstede Basketbal gewonnen. Na een zeer moeizame start stonden de Bosschenaren bijna de hele wedstrijd achter.In het eerste kwart zelfs 10 punten.Topscoorder vandaag was Marcel Huijbens hij scoorde 24 punten.De nieuwe Amerikaan Hamlet kwam niet verder dan 6 punten.EBBC wist pas in het laatste kwart weg te lopen van Lanstede die op het laatste moment nog op 5 punten kwamen.Donderdag staat de eerste van de twee ontmoetingen met Groningen op het programma de eerste is voor de competitie en tweede is voor het beker toernooi de halve finales.


EBBC VERLIEST 1e VAN 2 DUELS
EBBC heeft vanavond met 97-83 van Groningen verloren,Later meer...
H
Klik hier om verder te gaan...